24 mei 2018, door Maartje

VinkiBeach Vinkeveen

24 mei 2018, door Maartje

VinkiBeach Vinkeveen

Dikke kans dat het aan ons ligt hoor... Maar wij weten nooit zo goed waar we nou heen moeten, when in Vinkeveen. Of  soortgelijke waterpret op een steenworp van Amsterdam. Nouja, eigenlijk weten we het wel: Zwier. We zijn verknocht aan Vrijhaven Zwier. Maar verandering van spijs doet eten en dus zijn we óók verrukt met de opening van VinkiBeach. Dat klinkt stukken meer posh dan Zwier, dat is waar en een tikkie posh zal het ook vast en zeker wezen als de deuren van VinkiBeach 1 juni open gaan aangezien de mensen van de fancy Harbour Club achter de nieuwe Hollandse beachclub zitten. En ook dat kunnen we (af en toe) ook best waarderen.

VinkiBeach

VinkiBeach

VinkiBeach dus, ofwel The Harbour Club Vinkeveen. Die zaak zat er al maar breidt dit jaar uit met een écht strand aan de Vinkeveense plassen. Leuk. Vanaf 1 juni kun je bij VinkiBeach hangen op de luxe strandbedden, parasol, extra handdoek en een drankje aangereikt door de beachboys. Wederom: leuk.

Fancy, we zeiden het al, Harbour Club stijl, en dus werden we blij verrast door de barbecue-menukaart van het oord. Let wel: culináire barbecue, voor bij de sundowner beachborrel. We gaan het bekijken 1 juni. U hoort.