Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 22-06-2019
  • Barts Boekje Junior, Barts Groene Hoekje, KRAAMCADEAU

Wasbare luiers voelen en proberen in de Billie Wonder showroom in Amsterdam

Wasbare luiers voelen en proberen in de Billie Wonder showroom in Amsterdam

Het schiet bij ons allemaal door ons hoofd tijdens de zwangerschap. Welke luiers gaan we gebruiken? Wegwerp of wasbare luiers? De overstap naar duurzame en gezonde wasbare luiers maken wordt nu nóg makkelijker. Billie Wonder opent een showroom waar je de luiers kunt voelen en proberen  - met uiteraard de beste uitleg - in Amsterdam. Plan een bezoekje met je groeiende buik dus zeker even in.

Billie Wonder showroom

Mocht er ooit nog een tweede komen, dan gaan er sowieso wasbare luiers komen. Beter voor je baby’s gezondheid, de planeet, je portemonnee en - niet onbelangrijk - de zachte billen van je baby. Dat het - wanneer je je even hebt verdiept in hoe het moet - nét zo makkelijk is als wegwerpluiers, schreven we eerder al over. Maar is heel het principe van wasbaar nieuw voor je, dan is wat informatie krijgen, het proberen en voelen van de luiers toch wel fijn. Daarom openden de leuke moeders van Billie Wonder een showroom in Amsterdam. Daar hebben jullie samen de tijd om te kijken welke luiers goed bij jullie passen. En mogen de luiers wat ons betreft bovenaan de kraamcadeaulijst. Zodat wasbare luiers binnen een mum van tijd als ‘gewone luiers’ worden gezien.

Billie Wonder showroom - Haparandaweg 67-C8