19 december 2019, door Maartje

Pssst: 20% extra korting bij de toch al zo fijne kortingswebshop Westwing.nl

19 december 2019, door Maartje

Pssst: 20% extra korting bij de toch al zo fijne kortingswebshop Westwing.nl

Je hebt webshops en je hebt webshops: grote massashops versus kleine éénpitters, dat is over het algemeen de verdeling, al hangt webshop Westwing daar toch echt soort van tussenin: groot in aanbod en de dagelijks wisselende sales zijn ook niet voor de poes (iedere dag een andere aanbieding met dikke kortingen), maar de site wordt gezellig door de persoonlijke tips die beyond de artikelen gaan. Lekker overzichtelijk een lijstje met de beste (zomer)cocktails (met ingrediëntenlijst) en binnenkijkers bijvoorbeeld. Da's behoorlijk slim want vervolgens wil ik toch dat glas waar die cocktail in geschonken wordt. En de kussens op de bank van die jongen uit Berlijn. De sales zijn overigens echt fantastisch! 70% korting bijvoorbeeld op een beeldschone koperen lamp (want!) maar eigenlijk komt alles tussen washandjes en jewilze-vloerkleden voorbij. Wel even snel bij zijn want op = hartstikke op (en het gaat best rap).

Westwing

Westwing

We hebben het hier op Barts Boekje al regelmatig over Westwing.nl gehad. En doen het gewoon nóg een keertje, want als iets goed is, mag je het herhalen. Als er in de drukke, dure, donkere maand van/ voor kerst mooie (extra) kortingen te vinden zijn, op alleen de mooiste producten natuurlijk, dan mogen we dat graag nog even aanstippen. Waarvan acte. Westwing is namelijk dé nieuwe manier van online interieur shoppen: alles voor een prachtig interieur, inspiratie én tips (waaronder tips van yours truly overigens, dat terzijde). In de online woonshop vind je elke dag meer dan 200 nieuwe woonaccessoires, meubels, keukenapparatuur, gadgets en meer. Allemaal producten in de meest uiteenlopende stijlen, van high-end designmerken tot kleine labels uit binnen- en buitenland – fijn! Onmogelijk dat je niet iets vind dat bij je eigen stijl past, of bij die van degene die je wil verwennen.

Mocht je nu door de Westwing bomen het bos niet meer zien, even een overzicht:

Westwing.nl: inspiratieplatform maar let wel: de site is exclusief voor members only. Ben je lid, dan ontvang je dagelijks nieuwe campagnes met kortingen tot -70% op mooie, bekende merken. Ga je via deze link naar de shop, dan krijg je als nieuw lid een 25-euro welkomstvoucher (geldig voor 30 dagen, bij besteding v.a. 75 euro)

WestwingNow.nl: de interieurshop met vast assortiment die voor iedereen toegankelijk is. Je bestelling wordt supersnel bezorgd en de merken zijn spot on.

En nieuw is WestwingNow Mini, onze nieuwe lievelings. Meer over de kids sectie lees je hier.

extra kortingen van 19 t/m 23 december 2019

Vanaf 19 december (15:00 uur) tot en met 23 december (07:00 uur) is er 20% korting op alle Westwing Collection items (m.u.v. banken en bedden). Daar hoef je alleen deze  kortingscode voor te gebruiken: SALE20. En dan dus naar westwingnow.nl crossen. Kun je mooi nog op tijd voor kerst zijn! (er item staat aangegeven wat de levertijd is).