Nederland2 april 2024, door Margaux van der Mieden

Uniek dineren tussen de wijngaarden bij Wijnrestaurant op het land (Limburg) van 29 juni t/m 28 juli 2024

Nederland, 2 april 2024, door Margaux van der Mieden

Uniek dineren tussen de wijngaarden bij Wijnrestaurant op het land (Limburg) van 29 juni t/m 28 juli 2024

Voor alle wijnliefhebbers en eetfanaten: er komt een nieuwe editie van Wijnrestaurant op het Land! En dat is dus niet zomaar een restaurant 'op het land', maar een WIJNrestaurant MIDDENIN een wijngaard! En er is een nieuwe locatie: Wijngoed Raar Saint Remi, in Limburg, niet ver van Buitenplaats Vaeshartelt

Op Wijnrestaurant op het Land lees je meer over het ontstaan van de club (wil je weten)

 

 

Wijnrestaurant op het land

Wijnrestaurant op het land

Nu even terug naar het Wijnrestaurant op het land. We zijn door het dolle heen met dit onwijs speciale pop-up restaurant. Want laten we eerlijk zijn” omringd door wijngaarden in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland nippend aan overheerlijke wijnen met een diner waar je u tegen zegt is een feest. Een pop-up betekent jammer genoeg wel dat ie maar even in dit o zo mooie Limburg staat. Van 29 juni t/m 28 juli kan je genieten bij Wijnrestaurant op het land. Dus wees er snel bij, dit wil je niet missen!

Laten we eerlijk zijn: de inrichting van een restaurant moet kloppen met de omgeving en de uitvoering. Bij Wijnrestaurant op het land klopt het. Handjes op elkaar-kloppend zelfs. De ‘inrichting’ van de stevige ‘tent’ (dat klinkt wat on-eerbiedig maar dat is de tijdelijke zaak feitelijk wel) waarin je zit, kreeg een landelijke ‘boerensjieke’ maar toch stijlvolle en eigentijdse touch waardoor je in contact staat met de natuur en de wijngaarden. Het eten is modern, verrassend en één met de wijnen waardoor dat moderne ook terug te vinden is in wat er op tafel gebeurd. Puik werk vinden wij!

Het eten dat is snel gezegd een culinair hoogstandje. Ze combineren Zuid-Limburgse streekgerechten met regionale wijnen. Zo krijg je kalfstartaar van het Blanc Blue Belgerund of verschillende soorten regionale kazen met als hoofdrol speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers die deze speciale gerechten begeleiden naar een hoog niveau. We zijn benieuwd, enthousiast en kunnen niet wachten!