Nederland15 juni 2024, door Nina van Hilst

Dagretraite met Wild Way: Unwind & Renew

Nederland, 15 juni 2024, door Nina van Hilst

Dagretraite met Wild Way: Unwind & Renew

In het mooie groen van Broek in Waterland geeft Wild Way op zondag 23 juni een dagretraite: Unwind & Renew. Deze eendaagse retraite in Nederland is een mix van ontspanning, tools en workshops om stress te verlagen. Wild Way neemt je mee op het water en op land om de oefeningen uit te voeren. Nadat je helemaal zen thuis komt, kun je deze lessen meenemen om thuis lekker mee verder te gaan. Een retraite waar je lang plezier van gaat hebben.

 

Staat 23 juni al volgepland in je agenda maar wil je wel wat stress van je afgooien? Op zondagmorgen 30 juni heeft Wild Way een Hike, Yoga & Rave event op het strand van Zandvoort.

 

Nog steeds toe aan meer ontspanning? Met dit lijstje retraites in Nederland en België moet het goed komen.

Unwind & Renew

Unwind & Renew

Kun jij wel wat stress loslaten? Op zondag 23 juni nemen Nicola en Fenna – beiden gediplomeerd natuurgeneeskundigen en afzonderlijk nog burn-out coach, outdoor specialist en yoga en meditatie docent – je mee op het water en op het gras. Waarschijnlijk starend naar de lucht. Tijdens Unwind & Renew leer je stressmanagement-technieken, herontdek je je innerlijke kracht, wordt er gewandeld, ga je aan boord van een fluisterboot, ontlaad je jezelf tijdens een klankschaal-sessie en geniet je van een vegan lunch.

Met een dag volle rust en een game plan hoe je stress beter te managen, mag je weer huiswaarts. Meer informatie en tickets