Nederland, Haarlem1 februari 2019, door Maartje

Wobbelyoga in DeDAKKAS

Nederland, Haarlem, 1 februari 2019, door Maartje

Wobbelyoga in DeDAKKAS

Geschikt voor peuters en kleuters en op een ware toplocatie in het knusse Haarlem.

Wobbelyoga

Wobbelyoga

De Wobbel doet het al een tijdje goed onder de jeugd van tegenwoordig. Dit balansbord komt uit Nederland en is bedoeld om creativiteit te stimuleren en kinderen op een speelse manier te leren hun evenwicht te bewaren. Inmiddels is dit een internationale hit en barst Insta van de plaatjes van deze fotogenieke plank. Kids gebruiken het bord als brug tijdens het bouwen van een autobaan, als opstapje in de keuken en om op te liggen tijdens het lezen van een boek. En nu dus ook voor een serie zonnegroetjes.

Wobbelyoga

Wobbelyoga

Woon je in Haarlem en heb je zin om je baby, peuter of kleuter een keer mee te nemen naar yoga, dan is Mamaflow je go to adresje. Zij bieden verschillende soorten kinderyoga en de leukste van allemaal is toch wel de wobbelvariant, waarbij je samen met je mini wiebelt op het bord. Verwacht niet al te gecompliceerde poses of spierpijn achteraf, maar wel een gezellig uurtje met verhalen en balansoefeningen. Elke les heeft een ander thema, zodat het steeds weer anders is. Alles met een ervaren docent die van elke les een feestje weet te maken en op tóplocatie DeDAKKAS. En als je er dan toch bent, is het wel erg verleidelijk om samen met je kleine yogi nog even te blijven hangen in het restaurant.

Benieuwd wanneer de eerstvolgende workshop is? Check de Facebookpagina van Mamaflow en geef je op via een mailtje naar info@mamaflow.nl. Namasté!