Nederland, Amsterdam12 september 2017, door Maartje

Nieuw: Xampanyeria Centra Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 12 september 2017, door Maartje

Nieuw: Xampanyeria Centra Amsterdam

Dachten we dat we al super #blessed waren met Five Brothers Fat (wat we ook zijn!), worden onze gebeden verhoord en komt er potverdikkie gewoon nóg een Xampanyeria. Xampanyeria Centra op de Lange Niezel 29 om precies te zijn. Bekend adres? Klopt. Restaurant en bar Centra was na zoveel jaar een beetje op en is over de kop gegaan (zonde) maar de mannen achter Dum Dum Palace (!) nemen de fakkel (gelukkig) over en gaan vol goede moed de nieuwe uitdaging aan.

Xampanyeria Centra

Xampanyeria Centra

En Xampanyeria Centra is fijn! Lekker! Gezellig! Vriendelijk! Alles. We willen Five Brothers Fat niet afvallen hoor, want die zit nog vers in het geheugen, maar van deze Amsterdamse bruine kroeg variant op de Wallen zijn we toch ook wel bijzonder gecharmeerd. Zwanger en wel werd ik in de watten gelegd en een en ander iets meer doorbakken was geen probleem (wat de smaak absoluut niet minder maakte overigens). En ook na de zwangerschap schoven we aan en weer waren we alleen maar blij.

Op het menu een soort van Tapas maar dan anders. Heel erg lekker vooral. Sharing is caring is overigens wel de mojo. Amsterdams gezellig, ongekend lekker, on-Amsterdams vriendelijk.