Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 05-04-2019
  • Den Haag, Eten & drinken

Yoisho at Teds: Asian fusion pop-up bij Teds in Den Haag

Yoisho at Teds: Asian fusion pop-up bij Teds in Den Haag

In een van de leukste straten van Den Haag, de Frederikstraat, opende begin dit jaar Teds Den Haag de deuren. Ons allen welbekend, want dit is diezelfde Teds die ook in de Amsterdamse Bosboom Toussaintstraat en in de Utrechtse Lichte Gaard huist. Allen volgens de drie magische woorden: all. day. brunch. Maar Teds Den Haag gooit het – in het weekend – over een andere boeg.

Yoisho at Teds Den Haag

In het weekend verwelkomt Teds Den Haag namelijk Yoisho: een afterdark pop-up restaurant waarbij de asian fusion cuisine centraal staat. Aha. Zodra Teds (de reguliere all day brunch Ted dus) de deuren sluit aan het eind van de middag, popelt Yoisho at Teds om de avond in te luiden.

Dat doen ze met cocktails, fried chicken, oesters, tonijn burgers, Tom Kha Kai en nog meer van dat soort lekkere bites. Yoisho at Teds is alleen op vrijdag en zaterdag geopend, van 18:00 tot 23:00 uur, tot en met eind mei. Doe je de groetjes aan Teds als je daar bent?