Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 27-05-2019
  • Den Haag, Restaurant

Heel leuk: Zaal 3 in Den Haag

Heel leuk: Zaal 3 in Den Haag

Niet per se nieuw, niet per se heul spannend, maar gewoon simpel, fijn en ook een beetje inspirerend. We hebben het over Zaal 3, gelegen op de creatieve broedplaats waar ook Nest en de Electriciteitsfabriek liggen aan het Constant Rebecqueplein in Den Haag.

Zaal 3 Den Haag

Zaal 3 is onderdeel van het nationale theater en daarom een restaurant, theater en café ineen. Dat leidt tot het volgende: voor- en na de voorstellingen is het er gezellig druk, buiten het programma om is het een heerlijk rustige plek om te ontbijten, lunchen en dineren. Koffie met laptopje is er ook goed te doen. Het doet ons een beetje denken aan de Brandweerkantine in Maastricht.

De keuken wordt verzorgd door Leonore, een vrolijke cateraar eveneens uit het Haagse. Denk aan versie ingrediënten die als schilderijtjes op je bord liggen. De wijnen komen van wijnhuis Sauter uit Maastricht, speciaalbiertjes komen overal vandaan en de frisdrank is van Fritz Kola. Het is er smullen geblazen, zo ziet u maar weer.
Wel oppassen geblazen, want ze zijn niet alle dagen open – op zondag, maandag en dinsdag. Woensdag doen? Ja leuk!