Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdamse Nieuwe

Nieuw: Xampanyeria Centra Amsterdam

12/09/2017
centra2

Dachten we dat we al super #blessed waren met Five Brothers Fat (wat we ook zijn!), worden onze gebeden verhoord en komt er potverdikkie gewoon nóg een Xampanyeria. Xampanyeria Centra op de Lange Niezel 29 om precies te zijn. Bekend adres? Klopt. Restaurant en bar Centra wass na zoveel jaar een beetje op en is over de kop gegaan (zonde) maar de mannen achter Dum Dum Palace (!) nemen de fakkel (gelukkig) over en gaan vol goede moed de nieuwe uitdaging aan.

Wat het gaat worden? Geen tapas. Leuk al dat Spaanse gedoe maar er is meer dan tapas in de Spaanse keuken. Zo zeggen de mannen. Waar. Helemaal waar. Ook al zijn we wel groot tapas fan en mogen er van ons heus wel wat mini gerechtjes op de kaart. Sharing is caring. Anyway. Zero tapas dus.

centra

Wat het wel wordt? Weten we nog niet. Wat we wel weten is dat er een Cava Centra zal komen en die titel klinkt als muziek in de oren. Wat we wel al (bijna zeker) weten is dat in Cava Centra een eigen cava te vinden zal zijn (a little bird told us, en hopelijk is het waar) en die cava willen we proeven.

To top it all off: het is al bijna zover. Bijijijna. Op 15 september is de openingsfuif en daarna kan er tot in de late uurtjes binnengestapt worden. Maandag tot donderdag tot een uur of één maar in het weekend is het op en top fiesta want dan sluiten de deuren pas om drie uur ’s nachts. Xampanyeria Centra

Liefs, Bloeme

Boven, rechterfoto via Wesley

Ook leuk