14 juni 2017, door Maartje

3 x HEMA Rosé

14 juni 2017, door Maartje

3 x HEMA Rosé

Hartje HEMA. Hartje wijn. Hartje rosé. Hartje lekkere HEMA rosé voor 5 euro. Nu de temperaturen stijgen worden de balkondeuren opengegooid, de parken stromen vol en de koelboxen worden weer uit die hoek gevist. En dat weten ze bij HEMA ook. Die slimpiepers spelen hier direct op in en wij, net zulke slimpiepers, maken daar net zo goed gebruik van. Want wie HEMA denkt, denkt goed product voor de juiste prijs. Of zijn alleen wij dat? HEMA heeft in elk geval drie nieuwe mooie roze flessen voor ons in petto deze zomer. Welke drie? Deze drie:

Summer is a state of mind rosé
De naam doet het al goed. Dat is een. Twee: deze Franse rosé is heerlijk sappig, fruitig en heeft een aangenaam fris zuurtje. Drie: Hoe leuk is die beugelfles? Aangezien wij groot fan zijn van beugels ploppen is dit wellicht de favoriet van de drie. Qua looks dan. Het mooiste van alles is dat deze rosé in de schappen ligt voor €5,50. Maar als je echt een slimpieper bent dan ga je nu naar de webshop van de HEMA en dan heb je 'm in de aanbieding voor maar €4,-. Dief van je eigen portemonnee.

Blush Pinotage rosé
Deze Zuid-Afrikaanse pinotage rosé is prachtig, helder roze en absoluut een allemansvriend. De toegankelijke droge rosé (zowel smaak als prijs - 5 euroballen), die ons doet denken aan aardbeitjes en watermeloen, dus perfect met deze heerlijke watermeloensalade of snijd een cantaloupe in een paar grote stukken en strooi er wat chilipepertjes overheen. Niet te versmaden.

Toevallig ook plannen om naar Zuid-Afrika te gaan? En om wijn te proeven? Check dan The Winery Guide 

Umbrele Pinot Grigio Rosé
Deze rosé van de Pinot Grigio druif komt uit Roemenië. Waarschijnlijk denk je bij een Pinot Grigio rosé niet direct aan Roemenië, maar de legende gaat dat wijngod ‘Bacchus’ zijn jeugd hier heeft doorgebracht! De smaak van deze rosé is verrassend fris en heeft aroma’s van rijp en lichtzoet fruit. Deze wijn leent zich perfect voor een aperitiefje zoals deze onwijs lekkere bruschetta's of bij een lichte salade. Deze wijn heb je al in de koelkast voor een schamele €5,-.

Meer lekkere recepten? Check Barts Kookboekje!

Foto rechts via Pinterest