• 17 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 July 2018
  • 11-08-2017
  • Amsterdam, Weekendtip

Amstel Boathouse lanceert Parade Arrangement Amsterdam

Amstel Boathouse lanceert Parade Arrangement Amsterdam

Het voormalige Mirandapaviljoen in het Martin Luther Kingpark, een rustig park aan het eind van de Rijnstraat, is getransformeerd naar Amstel Boathouse. Er werd getimmerd en gedaan en daarna was het historisch pand uit 1887 – op een best wel unieke ligging in Amsterdam – plots een plaatje van een (terras)adres.

Voordat we verder gaan even terug naar het Martin Luther Kingpark: van 11 t/m 27 augustus staat het park volledig in het teken van, inderdaad, de Parade. Onze vrinden van het Amstel Boathouse spelen daar keihard en o zo goed op in door in diezelfde periode hun bestaande menukaart in te wisselen voor een culinair Parade Arrangement. Het arrangement is een shared dining menu van 7 gerechtjes inclusief entreekaart en ticket voor een voorstelling naar keuze bij de Parade. Die gerechtjes zijn eigenlijk alles behalve gerechtjes te noemen. Heuze. Echte. Grote. Porties. Man. De gerechtjes zijn bijvoorbeeld zacht gegaarde pulpo met chorizo, brisket met peterselie, een heerlijke bastilla van kip en geroosterde zoete aardappel met verse vijgen (apart maar lekker). Om het geheel iets lichter af te sluiten komt er een prima deluxe scroppino op tafel. Na dit uitgebreide maal ben je meer dan klaar om te gaan paraderen. Amstel Boathouse x Parade Arrangement

Liefs, Bloeme