België, Antwerpen10 december 2019, door Maartje

Anna + Nina Antwerpen is open!

België, Antwerpen, 10 december 2019, door Maartje

Anna + Nina Antwerpen is open!

Knappe jongen die met lege handen bij Anna + Nina naar buiten weet te lopen. Knappe vrouw vooral, dat is waar. Maar toch: er is weinig dat we niet niet bij de winkel van de twee Amsterdamse vriendinnen willen hebben. Anna en Nina kregen het voor elkaar om precíes die Amsterdamse (en online!) cadeau- en hebbedingenwinkel te creeeren waarvan we jarenlang niet wisten dat we 'm misten. En nu is Antwerpen aan de beurt want Anna + Nina go global! Vinden we vreselijk leuk, voor hen, maar ook een beetje voor onszelf ook.

Anna + Nina Antwerpen

Anna + Nina Antwerpen

Het mag geen verrassing zijn dat Anna + Nina op precies het goede plekje van Antwerpen een heerlijke typisch (want knus) Anna + Nina pandje scoorden: aan Oever 6 vind je ze, pal achter het ModeMuseum en de straat die het begin vormt van de welbekende Kloosterstraat die je van de Antwerpse binnenstad naar de wijk ‘t Zuid leidt.

 

Oldskool witte gevel, knappe zwarte letters dr-op, grote glazen pui en al het kleingoed dat je toelacht (lees: naar binnen zuigt). Kleingoed, ja. Stationary, boeken (ook onze Barts Boeken natuurlijk!), geurkaarsen, kerstornamenenten (de leukste!), sieraden in iedere prijscategorie (smullen!), lampenkappen, cadeautjes voor ‘die kleine’ en meer van zulks. Maar dat niet alleen: Anna + Nina Amsterdam is eveneens ons vaste go to adres voor lievelingsjurken van Ganni en in Antwerpen hangt er moois van Les Coyotes de Paris in de rekken. En, en dat is belangrijk: de ALLERmooiste vintage ringen! Maar echt de mooiste. Moeten we nog doorgaan? Dacht het niet toch?

O, en als je er toch bent, check dan meteen deze woonwinkels: 3 x interieurshoppen in Antwerpen

En als je even niet naar Amsterdam of Antwerpen kunt, kun je altijd nog online terecht bij Anna + Nina