11 oktober 2019, door Barts Boekje

Komt er aan hoor! Bar Bouche Amsterdam

11 oktober 2019, door Barts Boekje

Komt er aan hoor! Bar Bouche Amsterdam

Heeft Amsterdam ooit genoeg nieuwe lekker plekjes? Dacht het niet. En daar komt er (dus) gewoon nog eentje bij! Aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost. Precies, die grote doorgaande je-zou-denken ongezellige weg. Waar het dus dondersgezellig blijkt, met dank aan het Volkshotel en kleine zaken zoals Benji's en Stek. Onderwerp van gesprek, Bar Bouche Amsterdam, gaat pal naast Melksnorcafe huizen (zij stoppen er binnenkort mee, tot ons verdriet). Per wanneer ze open gaan? Soon!

Bar Bouche Amsterdam

Bar Bouche Amsterdam

Het idee? Bar Bouche wordt een knusse eetbar (klopt perfect op die locatie) met zonnig terras (check) waar gasten de hele dag terecht kunnen voor en lekkere borrel, kop koffie en fijne gerechten (altijd een goed idee). De kleuren zijn in elk geval al spot on, en daar begin het toch allemaal mee: we zagen heerlijk groen gecombineerd met knaloranje, en een knap logo.

En verder? Verder kalfsoester, tonnato, roseval aardappeltjes en groene asperges uit de oven, en verse hummus, allemaal op Oma’s servies. We kunnen alvast niet wachten.