17 maart 2020, door Barts Boekje

Barts Badkamergeheimen – dingen die we hier normaal gesproken niet delen

17 maart 2020, door Barts Boekje

Barts Badkamergeheimen – dingen die we hier normaal gesproken niet delen

Bij Bart badderen we er graag op los. Kaarsje op de rand, heet water, achterover leunen en soppen maar. Leuke bijkomstigheid is dat we van badderen altijd nieuwe inzichten krijgen. Soms zijn dat nieuwe tip-ideeën voor op de website, nieuwe hotspots, nieuwe lijstjes. Soms ook niets van dat. Dat zijn dan hersenspinsels die geen concreet nut hebben, maar die we dan wel op kantoor bespreken. Hersenspinsels die beter tussen de vier betegelde muren van de badkamer zouden kunnen blijven. Maar eigenwijs als we zijn, en omdat we momenteel niet naar kantoor kunnen, introduceren we Bart's Badkamergeheimen. Niet doorvertellen hè!

De hersenspinsels van Lise

De hersenspinsels van Lise

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Behalve als je Lil Kleine heet. Dan geldt het natuurlijk allemaal niet voor jou. Dan vlieg je afgelopen zondag, terwijl de rest van het land op slot gaat, gewoon met je wifey en lil kleintje naar Dubai, leg je de hele reis vast op Instagram Stories en gebruik je al koketterend vrolijke holiday-gifjes en -tags. Want, zo weten we allemaal, ben je zelf niet ziek? Ah joh, dan gelden de regels ook niet voor jou. Ja toch. Jeweetzelluf.
Zo doen rappers als Lil Kleine dat, wiens imago is gebouwd op het goede leven. Het leven vol champagne, jointjes en horloges. Ook in tijden van de coronacrisis mag van dat imago niet afgeweken worden. Dan ga je ook niet in de rij voor de coffeeshop staan, zoals de rest van wietverslaafd Nederland. Maar neen! Dan ga je gewoon op vakantie, met het vliegtuig en laat je dat zien, want dadelijk denken de mensen nog dat je last hebt van de crisis, jij onaantastbaar gappie. Jij bent immuun, want jij bent Lil Kleine.
En al vertoonde Lil Kleine of z’n wifey wel symptomen, dan nog durf ik ze dusdanig in te schatten dat ze gewoon alsnog het vliegtuig hadden genomen. Want zo is Lil Kleine. Lekker recalcitrant! Lekker provocatief! Ik durf zelfs te wedden dat als de wereld in brand staat, Lil Kleine naar de Stone Island-winkel rent om nog snel wat te shoppen. Dat Lil Kleine nog snel een treintje champagne bestelt in de club, maar pas bij het ploppen van de fles doorheeft dat hij de enige in de club is. De rest zit binnen gezellig met vrienden en familie bordspelletjes te spelen, of knutselt er met de kleine op los. En hij staat daar met die fles, het vuurwerkje is bijna gedoofd. En dan begint hij zich pas echt zorgen te maken.
Check bartblijftbinnen.nl voor meer unieke corona content, en hieronder een aantal niet te missen typische Bart + Bad artikelen. Enjoy je baddersessie!