16 juni 2021, door Anne Abendroth

Barts Bingo: win een groen vaderdagcadeau van BloomPost (15x)

16 juni 2021, door Anne Abendroth

Barts Bingo: win een groen vaderdagcadeau van BloomPost (15x)

Het is tijd voor dag drie van de Barts Bingo week. Of hoe we het zelf nog liever noemen: de Barts Bingo Vaderdagweek, ha! En ook nu hebben we weer een hele leuke. Vooral voor de papa's, opa's of partners met groene vingers. In comes BloomPost met een origineel en groen cadeau: brievenbusbomen. Jawel. Leuk voor binnen in huis, in de tuin of op het balkon. En het gaat ook nog eens jarenlang mee, zo'n brievenbusboom. En dat vinden we fijn, want niets vinden we leuker dan overal waar je gaat en staat omringd te zijn door het groen. Nieuwsgierig geworden wat het precies is en of je nu een joekel van een eikenboom op je deurmat gaat vinden? En wat je kunt winnen? Snap! Lees dan vooral verder.

Boom door de brievenbus

Boom door de brievenbus

Oké oké, we snappen dat je het totaalplaatje misschien nog niet helemaal voor je ziet. Want een brievenbusboom klinkt misschien ietwat gek. Maar dat is het niet. Integendeel. Let us explain. Met dit brievenbusconcept streeft BloomPost ernaar om de wereld een stukje ‘groener’ te maken. Je ontvangt dus een plat miniboompje dat in een brievenbuspakketje past, we kid you not. En aangezien die minibomen door de brievenbus passen en er dus geen bezorging per pakketpost nodig is, dragen ze ook nog eens bij aan een lagere carbon footprint. Op deze manier probeert BloomPost de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Win-win. Maar het leuke aan de boompjes is dat je ze, nadat ze binnen hebben lopen shinen, kunt overpotten in een grotere pot. Of je zet ze in de grond in je tuin, waar ze kunnen uitgroeien tot flinke bomen. Een goede brievenbus waar ‘ie dan doorheen past.

 

 

 

Winnen winnen winnen

Winnen winnen winnen

Wat dacht je van Mediterrane sferen in huis brengen door je eigen olijfboompje op het balkon, in de tuin of gewoon in de keuken te hebben? We voelen de culinaire hoogstandjes al aankomen. Maar goed, je kunt natuurlijk ook voor een ander boompje gaan, want er is voor ieder wat wils. De bomen zijn met liefde gekweekt om ook met liefde weer weg te geven. Want niets is fijner dan de reactie van je dierbaren als je hen een mooi gebaar toont, non?

As you know, zijn we dol op alles wat er stylisch en mooi uitziet. We vinden het daarom ontzettend belangrijk dat het moois goed verpakt mee naar huis komt. Dat maakt BloomPost in orde voor je: de brievenbusbomen worden stevig verpakt, terwijl je wel nog een chique looking pakketje voor je deur geleverd krijgt. Oh, en de boompjes komen met een biobased 3D-geprint potje. Hoe tof!

Bartsboekje en BloomPost geven een brievenbusboompje met een wenskaart weg om die man van je leven eens lekker in het zonnetje te zetten. Wil jij kans maken op dit cadeau? We geven 15 stuks weg! Meld je dan aan voor Barts Bingo en je hoort op tijd voor Vaderdag of je gewonnen hebt (wat helpt is @bloompost op Instagram volgen).