Duitsland13 maart 2024, door Nina van Hilst

Rosso, Italiaanse b&b in een historische boerderij in Duitsland

Duitsland, 13 maart 2024, door Nina van Hilst

Rosso, Italiaanse b&b in een historische boerderij in Duitsland

Bij b&b Rosso vind je Italiaanse sferen in een historische boerderij in Duitsland. Een onverwachte combinatie en tegelijkertijd zo kloppend. Alleen al door het prachtige interieur in warme Italiaanse tinten in deze oude boerderij. De eigenaars wilden een vakantieverblijf creëren waar men zich thuis voelt. De b&b heeft drie accommodaties van twee tot vier personen. Voor grote families of meerdere stellen kunnen de ruimtes als vakantiehuis ook samen worden gehuurd. Voor een weekendje relaxen voor twee, een weekje schrijven of werken voor jou alleen of gezellig met heel de familie zit je bij b&b Rosso in het zuiden van Duitsland heerlijk.

 

Natuurlijk zijn er meer vakantiehuizen in Duitsland te vinden. Wellicht is een van deze huizen waar je naar op zoek bent.

Rosso b&b in Duitsland

Rosso b&b in Duitsland

Of je een road trip maakt naar zuidelijk Europa of op zoek bent naar een paar dagen in de natuur, check zeker b&b Rosso in het zuiden van Duitsland. In Allgäu, een Duitse streek vlakbij de grens van Oostenrijk, om precies te zijn. Hier liggen La Bella (2 pers.), La Famiglia (4 pers.) en La Grande (4 pers.) voor je klaar op het Duitse platteland. De ruimtes hebben allemaal een eigen eettafel en keuken, maar je kunt ook gebruikmaken van de droom van een zitkamer met open haard, lange eettafel en fijn buitenterras met uitzicht op de koeien. Om het verblijf nóg aangenamer te maken is er ook een zwemvijver, pizzaoven, sauna en ruimte voor yoga. Rosso is een fijn verblijf om bij te komen, als je iets te vieren hebt met een klein gezelschap en zelfs een uitstekende retreat locatie.