31 juli 2020, door Maartje

Beach Club The Sunset ameland, dat is dus feest

31 juli 2020, door Maartje

Beach Club The Sunset ameland, dat is dus feest

We hebben het hier op de site regelmatig over Texel, Terschelling en Vlieland. We hebben het meer dan eens over de allerfijnste strandtenten en we stippen onze lievelingsadressen op Ibiza en Formentera regelmatig aan... Maar what about ons eigen Ameland? En de dijk van een strandtent daar waar we eigenlijk direct een retourtje Ameland voor willen boeken? Het werd hoog tijd dat we daar eens een boekje over open doen.

Waarvan acte: Beach Club The Sunset op Ameland, Ibiza aan de Noordzee zoals ze zelf zeggen, is heerlijk en heet nieuws.

(over originele adressen in het Waddengebied gesproken: daar hebben we er nog een paar van! Check even Barts Best of de Wadden)

Beach Club The Sunset ameland

Beach Club The Sunset ameland

Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland vind je Beachclub The Sunset. er zijn volop loungebanken op het terras op in neer te ploffen, je kunt er genieten van een van de. echt lekkere gerechten van de uitgebreide lunchkaart (vooral het fingerfood is top) en de cocktails en verschillende G&T’s worden met liefde gemaakt en geshaked.

Er komen zomerse beats uit de speakers, het uitzicht over het brede Noordzee strand is briljant en nothing beats het met-je-voeten-in-het-zand – Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd!

Nog beter: de zaak is ook in de winter gewoon open. Uitwaaien op het strand en opwarmen bij de haard, niks meer aan doen.