Nederland, Den Haag16 september 2017, door Maartje

Bijna open: Chiapas Taco Cartel, Den Haag

Nederland, Den Haag, 16 september 2017, door Maartje

Bijna open: Chiapas Taco Cartel, Den Haag

Mexicaans eten, daar mag je ons voor wakker maken. Nou mag dat al snel voor een goed bord eten, dat is waar, maar dat terzijde. Wat blijkt? Half oktober is het wakker worden geblazen - Update: niet half oktober maar 1 november is de eerste Chiapas Taco Cartel dag in Den Haag! - want dan wordt Den Haag een Mexicaans restaurant rijker (we LOVE!).

Wie wat waar? Restaurant Chiapas Taco Cartel is de naam en het restaurant, dat al een poos furore maakt in de Amsterdamse pijp, in de Van Woustraat, meer daarover lees je hier: Chiapas Taco Cartel Amsterdamstrijkt neer in de door ons zo geliefde Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier.

Barts Boekje - Chiapas Den Haag

Hip hip huray! Vanaf wanneer? Het 'najaar' wass het nog ietwat vage antwoord (want kijk naar buiten: is het najaar al niet daar?) Afijn, the very best of Mexicaans streetfood, vanaf dit najaar ook in die mooie stad achter de duinen.

Goed begin van de herfst, al zeggen we het zelf. Op het menu betaalbare taco’s en burrito’s, to stay or to go. Van pork met apple guacamole tot crunchy chicken. Hetzelfde als in Amsterdam dus eigenlijk, maar dan in Den Haag.

O ja, dat doet ons denken: 7 x de beste taco-adressen van Amsterdam

Aftellen geblazen!

Update: niet half oktober maar 1 november is de eerste Chiapas Taco Cartel dag in Den Haag!

Chiapas Taco Cartel.

♥  Marloes