48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 14-11-2017
  • Ibiza, Spanje

Bijna open: Paradiso Hotel Ibiza (voorjaar 2018)

Bijna open: Paradiso Hotel Ibiza (voorjaar 2018)

Soooooo.... This is happening! Miami (check Big Pink) eat your heart out en idem voor Sketch London, Pietro NoLita in New York en zelfs voor het nieuwe Amsterdamse MaMa Kelly: Ibiza is vanaf het voorjaar van 2018 het jongste toneel voor de allerbeste flamingoroze jaren 70 stijl artdeco kiekjes: het Paradiso Hotel Ibiza. Millennial pink heet de kleur overigens officieel, my bad, maar ach: plaatjes zeggen sowieso meer dan woorden...

Barts Boekje - Paradiso Ibiza

Artdeco op de kamer, okergeel met van dat flamingoroze en af en toe wat aquagroen, kunst aan de muren en roze (!) zwembadwater in niet één maar twee zwembaden, de een met DJ, de andere om te relaxen - kortom: het soon-to-be Paradiso Hotel Ibiza is nu al dé hotel-hottie van 2018. Het hotel opent aan de hoofdweg van San Antonio Bay, niet perse de stad waar we op Ibiza het allerliefst vertoeven (lees: Engelsen all over the place) maar het is wél dichtbij een aantal van de fijnste stranden van het eiland, Cala Bassa bijvoorbeeld.

Meer Ibiza? Lees hier over onze favorieten stranden van het eiland:
10 x relatief onontdekte stranden op Ibiza

Barts Boekje - Ibiza Art Hotel 2

Iedere kamer van het Paradiso Hotel is voorzien van Marshall speakers en een SMEG koelkast (like). En verder? Verder is de Miami jaren 70 sfeer tot in de puntje doorgevoerd, inclusief gouden palmbomen en flashy fotografie. Uiteraard is ook het restaurant on point; een prima plek voor wie al een kamertje gescoord heeft komen seizoen.

Ibiza stad? Ja natuurlijk! Lees:
Best of Eivissa 2017

Barts Boekje - Paradiso Hotel Ibiza 3

Zo niet: vanaf juni 2018 zijn de kamers te boeken!

Meer Ibiza? Lees hier over onze favoriete hoek van het eiland: 
25 x het noorden van Ibiza

Paradiso Ibiza