Nederland, Utrecht2 november 2017, door Maartje

Bijna open: The Seafood Bar Utrecht

Nederland, Utrecht, 2 november 2017, door Maartje

Bijna open: The Seafood Bar Utrecht

The Seafood Bar is een begrip in Amsterdam en ook absoluut ook hier bij Bart HQ. We krijgen niet snel (lees: nooit) genoeg van de gegrilde krabpoten van The Seafood Bar, het fruit de mer plateau of de vissoep. Daarnaast een dijk van een wijnkaart bij iedere vestiging van de groep, dus als we er zijn, zitten we lang.

En er komt een Seafood Bar nummer vier! De vierde en jongste stek van het stel komt niet in Amsterdam dit keer maar in Utrecht. Want een centraal adres voor het visfestijn dat The Seafood Bar heet, mocht best een keer. En dus: Utrecht Centraal it is.

De Brabantse fam. (The Seafood Bar is van de familie Visscher uit de Zuidelijke regionen) gaat het allemaal voor ons regelen. Vanaf Februari 2018 kan er aangeschoven worden. The Seafood Bar 

Overigens zit de familie Visscher niet stil: naast The Seafood Bar 1 (Van Baerlestraat), 2 (Spui, die as we speak compleet verbouwd wordt en heel binnenkort new and improved zijn deuren weer open gooit) en 3 (Ferdinand Bolstraat) opent The Seafood Shop deze maand op de Leidsestraat. Daarover lees je hier meer.

Liefs, Bloeme