Nederland, Amsterdam26 oktober 2020, door Imara Milatz

Bon Bon on the block komt (voor even) naar Amsterdam in hun Bon Bon pop up boutique

Nederland, Amsterdam, 26 oktober 2020, door Imara Milatz

Bon Bon on the block komt (voor even) naar Amsterdam in hun Bon Bon pop up boutique

Kennen jullie BonBon On the Block al? Nee, is best een gemis hoor. Ooit (in een ver verleden) verklapten we al over de webshop en al die jaren zochten we regelmatig de webshop op, op zoek naar moois om de garderobe voor de mini mee aan te vullen. En nu -jaren later- is de toch al favoriete webshop overgenomen door zussen Sophie en Lotte.

 

Mogen we zeggen dat we nóg wat liever de webshop op zoeken? Is zo. Groot geluk dat van 26 oktober tot en met 1 november Bon Bon on the Block haar intrek neemt in een pandje aan de Amsterdamse herengracht. Waar de twee voor een volle week oppoppen om de leukste spulletje voor het kleine spul te verkopen. Wil je niet missen.

BonBon on the block

BonBon on the block

Afijn, een pop up dus. Fijne kans om de spullen die je normaal via een beeldscherm ziet, eens in het echt te gaan bewonderen. Bon Bon On the Block is vanaf 26 oktober tot en met 1 november te vinden aan de herengracht op nummero 296. Hier vind je merken als Mini Rodini, MarMar Copenhagen, Donsje, Shella, Konges Sløjd, maar ook de Moon Calendars van de zussen Lexmond (zien we een overeenkomst? Schept een band). En natuurlijk de eigen collectie van Bon Bon On the Block.

Maar dat is niet alles. BonBon belooft veel nieuwe items én bouwt de spanning op met sneak peeks naar vele nieuwe merkjes. En als dat niet genoeg reden is om even aan de Herengracht up te poppen: neem de kids mee om armbandjes te laten customizen. Lief.

Coronaproof shoppen

Coronaproof shoppen

Even voor de goede orde; het zijn natuurlijk troubling times en daar hebben de dames van Bon Bon rekening meegehouden. De pop up wordt volledig coronaproof verzorgd, zodat er veilig geshopt kan worden. Het is zélfs mogelijk om via de website een tijdslot te boeken, zodat je lekker private los kan gaan tussen de spullen.

Bon Bon On the Block