De Pijp Borrelt door met een heuse borrelbox van Sjefietshe, Brut de Mer, Wijnbar Paskamer én Wijmpje Beukers

Nederland, Amsterdam, 22 januari 2021, door Margaux van der Mieden

De Pijp Borrelt door met een heuse borrelbox van Sjefietshe, Brut de Mer, Wijnbar Paskamer én Wijmpje Beukers

We komen graag in De Pijp. Om langs de leuke winkels te strompelen, om te lunchen, te dineren en zeker niet te vergeten... Om te borrelen! De Pijp is hiervoor een vaste stek. En man o man, wat missen we het, de gezellige terrassen waar het ene na het andere lekkere gerecht langskomt en waar de flessen aan een lopende band ontkurkt worden. Maar er is een silver lining: Sjefietshe, Brut de Mer, Wijnbar Paskamer én Wijmpje Beukers maken een borrelbox voor thuis, De pijp Borrelt box. Zo is borrelen in De Pijp toch (wel thuis) mogelijk. Leuk!

What's in it for you?

What's in it for you?

Ha nu komt natuurlijk de vraag wat er dan in deze borrelbox zit. Alleen maar lekkere hapjes. Zo heb je gerookte zalm van Brut de Mer, makreel rilette en sardientjes in blik van Sjefietshe, eendenlever canelés van Wijnbar Paskamer en tot slot gemberaioli met naanbrood van Wijmpje Beukers. Er zit geen wijn in de box. No stress want we got you covered for that! Hier vind je de beste wijnen onder tien euro! Of support de wijnwinkels door daar een goede fles te bestellen. Alcoholvrij? Deze lijst staat vol met onze favorieten!

Er zit niet alleen wat bij voor jou. Nee, er gaat ook een deel naar een goed doel. Per verkochte box doneren de vier toppers uit De Pijp een maaltijd aan ‘Het Stoelenproject’. Massaal borrelen dus!

Bestel deze ‘De Pijp Borrelt’ borrelbox via de website van Sjefietshe. Schol!