1 april 2020, door Imara Milatz

Botanical Brew Bar: de door Nederland rijdende biertap van Lowlander

1 april 2020, door Imara Milatz

Botanical Brew Bar: de door Nederland rijdende biertap van Lowlander

Barts biertje? Jazeker weten, we houden hier wel van een biertje. En van een wijntje, dat ook. Welke wijnen we thuis het liefst drinken lees je hier.

Verandering van spijs doet eten, en drinken, en nu de zon zich steeds meer laat zien, zitten we het liefst met een koud getapt biertje op een zonnig terras. Dat is nog even wachten... Of? Ha! Daar hadden we je he? Tenminste, daar had Lowlander je. Leest u maar even mee: Lowlanders is the name van het fantastische idee om de biertap naar je huis te brengen. Dus voor alle bartenders onder ons, die al even hun geliefde tapkraan moeten missen, dit is je kans! Door heel april heen rijdt de Botanical Brew Bar van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en Breda, in een volgeladen karretje met vers, koud Lowlander bier. En, ja, dat willen we.

Botanical Brew Bar

Botanical Brew Bar

Dat is toch een partijtje goed bier nieuws waar ze van Lowlander mee blijven komen! Deden ze altijd al, met hun fantastisch originele plannetjes komen, zoals je hier kon lezen. En ook nu zijn we niet verbaasd dat Lowlander eerst al kwam met het ontstaan van de eerste digitale proeverijen, online trainingen en nu ook nog eens met de rijdende bar.

In april rijdt Lowlanders Botanical Brew Bar van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en Breda, met op tap Lowlander White Ale, Lowlander I.P.A. en Islander Tropical Ale. Van die lekker kruidige biertjes zoals we ze van Lowlander mogen verwachten. En dat allemaal voor rasechte Bartenders die Lowlander graag voor hun voordeur ziet stoppen en weer even willen ervaren hoe lekker het voelt (én smaakt) om zelf een koud biertje te tappen. Wat moet je doen om dit voor elkaar te boksen? Nou gewoon, jezelf aanmelden en dat doe je hier

Lowlander Beer