Nederland, Gelderland23 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Boutique B&B Erve, Hasselo

Nederland, Gelderland, 23 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Boutique B&B Erve, Hasselo

De holidays are over en ondertussen zit iedereen weer in de werkmodus en dat vinden we stiekem ook best fijn. Terug naar ritme en regelmaat. Deze zomer was sowieso natuurlijk anders dan al die andere... Je weet wel met Corona enzo. We won't judge, als je al weer toe bent aan rust en gewoon een fijne staycation. Goed nieuws: we hebben Nederland namelijk nog bij lange na niet uitgespeeld. Op naar de Achterhoek; je bent er zo hoor. Echt even helemaal weg uit het dagelijkse en goed opladen. Dan ben je bij Erve Hasselo dus precies op de juiste plek.

 

B&B Erve Hasselo

B&B Erve Hasselo

Erve Hasselo is echt weer een vondst in eigen land. Een B&B met suite en privé glamping en dat allemaal in de Achterhoek. De Achterhoek is sowieso een good to go, kijk maar in dit lijstje. Zo net buiten Vorden tussen 8 kastelen in ligt deze parel. En niet met één, maar met twee luxe slaapplekken. Nummero uno: De Suite met een aangrenzende privékamer. De kamer heeft de naam RUST gekregen. What’s in a name. Een top plek voor yoga, meditatie of gewoon om lekker te chillen.

Tribe tent de Luxe

Tribe tent de Luxe

Nummero twee: hou je wat meer van avontuur dan is de Tribe tent de Luxe een goede optie. Een tent met privé badkamer, say what? Ja, een privé badkamer in een tent. In die badkamer vind je de fijne producten van Rituals, we like. De tent is maar liefst 24 m2 groot, zo hoort glamping te zijn. Je wordt er rustig wakker, midden in de natuur met de fluitende vogeltjes om je heen. Beide slaapplekken zijn van alle gemakken voorzien voor dat echte vakantiegevoel.

 

Wij houden van ontbijten, het is gewoon een heel goed begin van de dag. Bij B&B Erve weten ze hoe een ontbijt hoort te zijn. Op je bed, en of dat nou in die geweldige suite is of in de luxe tent dat maakt niet uit, overal smaakt die even lekker. Vers fruit, eitjes en warm afgebakken croissants. Hoe relaxed kun je je dag beginnen. Over relaxed gesproken, de afwas mag je gewoon laten staan, de toppers van Erve regelen dat voor ons allemaal zodat je optimaal kan ontspannen. Hulde.

 

 

 

Yogamatten, meditatiekussens en dekens, alles wat je nodig hebt voor je practice is aanwezig.

Nog meer ontspanning nodig? Kan allemaal bij B&B Erve, ze organiseren er yoga en meditatieles. En no worries de lessen worden op ieder niveau gegeven. Verder in de omgeving genoeg te doen. Wat dacht je van een tuk tuk toer door het Achterhoekse landschap, picknick kleedje mee en gaan. Wandelen en fietsen is er ook heerlijk, achter elke bocht vind je weer een nieuw uitzicht.

Boutique B&B Erve