Nederland, Den Haag7 november 2017, door Maartje

Burrata Den Haag

Nederland, Den Haag, 7 november 2017, door Maartje

Burrata Den Haag

De wandelroute van Den Haag Centraal naar het centrum wordt leuker en leuker. Of beter gezegd lekkerder en lekkerder... Want loop je langs Hofhouse en the Foodmaker, dan loop je sinds kort ook langs Burrata. Knappe jongen die aan deze drie voorbij loopt. Burrata Den Haag is een van de nieuwste aanwinsten op het verse rijtje, maar voor de echte Hagenezen al bekend. In de Bomenbuurt (Goudenregenplein 4) vestigde eind 2015 namelijk al Burrata nummero uno. Maar nu dus Burrata 2.0 aan de Turfmarkt. In een hip - want groen blauwe tegeltjes aan de muur - jasje.

Burrata 3

La Cucina Italiana wat de kok maakt, eh, klok slaat. Veel slow food (anti fastfood, pro puur en eerlijk), veel burrata. Op pizza, in pasta, antipasti, primi en secondi. Zoals op de mozzarella, burrata, spek, pistache, room pizza. Lekkâh! *ahum* Delizioso!

En elke donderdag bij Burrata van 17:00 tot 20:00 uur tijd voor een aperitivo! Betaal een vaste prijs voor een cocktail en krijg onbeperkt Italiaanse hapjes. Goede deal lijkt me. Is het al donderdag? Burrata.

♥ Marloes