Nederland, Amsterdam17 mei 2019, door Barts Boekje

Vinden we geinig: alcoholvrij café NOL.NOL opent dit weekend op Oost Tapt festival

Nederland, Amsterdam, 17 mei 2019, door Barts Boekje

Vinden we geinig: alcoholvrij café NOL.NOL opent dit weekend op Oost Tapt festival

Je kon het al lezen in onze Fomo Friday; dit weekend vindt Oost Tapt weer plaats. Overbodig om te zeggen dat dit festival draait om bier, bier en nog eens bier. Maar wil je een beetje laten zien dat je de trends begrijpt, moet je verder kijken dan de nieuwste speciaalbiertjes en I.P.A’s. Daarom is er op dit festival ook ruimte voor alcoholarm en 0% bier: café NOL.NOL is het eerste pop-up café waar je niet ladderzat de deur uit kruipt.

Café nol.nol

Café nol.nol

Wat daar leuk aan is? Geen idee, om eerlijk te zijn. Dat moeten we dit weekend dus gaan ontdekken. Feit is wel dat – zo lezen we in het persbericht – dat de verkoop van alcoholarm en 0% bier in 2018 met zo’n 30% gestegen is. Best veel, toch? Zo lees je maar weer; tijd om de alcoholvrije biertjes ook een gewaardeerde plek te geven. Daarom dus NOL.NOL, waar je kunt proosten met biertjes van Brothers in Law, Jopen, Troost, Brewdog en Weihenstephan. Organisator Nick weet het namelijk zeker: ‘er zijn te gekke smaken en varianten om te ontdekken.’

Zint dit je helemaal niet? No biggie. Er zijn ook plusminus 80 verschillende bieren mét alcohol. Wat zeggen we dan? Próóst!