Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 17-05-2019
  • FOMO Friday, Weekendtip

FOMO Friday: weekend van 17 – 19 mei 2019

FOMO Friday: weekend van 17 – 19 mei 2019

Jij stond vanmorgen vast met een glimlach op (wij wel). Want, handjes omhoog, het is vrijdag! Nog een paar uur op de teller en dan kun je zo rollend (uit de vrijdagmiddagborrel) het weekend in. Hoewel we nog steeds een beetje aan het wachten zijn op dat lekkere weer, hoef je je in ieder geval ook dit weekend niet te vervelen.

Zo kun je na dat rollen gewoon door-dansend het weekend in bij het Singlefeestje in de Melkweg. Of vier de naamsverandering mee van de Westergas. Ga morgen naar het Gin Festival of het TAPT Festival (of allebei) en struin zondag lekker over de IJ-Hallen.

Singlefeestje, Melkweg

Één van onze favoriete feestjes en nu ook nog eens jarig; al zeven jaar lang trekt het 'Singlegfeestje' door ons land met bakken vol fijne plaatjes. Die je zelf mag uitkiezen (die singles ja, al was een feestje met alleen maar singles natuurlijk ook heel leuk geweest). Met de 'Hartstikke Jarig Tour' strijken ze vanavond om 23:30u neer in de Melkweg en er zijn nog kaarten.
Niet meer wachten dus, gewoon een dansje wagen: kaarten zijn hier te koop.

Westergas FeestMenu

We schreven er eerder deze week al over: Het Westergasterrein gaat verder als Westergas. En dat is natuurlijk reden genoeg voor een goed feestje. Daarom hebben speciaal voor deze dag de ondernemers van het terrein een Westergas FeestMenu samengesteld. Niet alleen om te eten, ook om te doen. Vanaf 13u start het programma voor voor jong en oud en kun je tot de late uurtjes door.

Facebook.com/events

Oost TAPT Festival

Met misschien nog een lichte kater van de feestjes van gisteren, kun je morgen door naar het Oost TAPT Festival. Heel veel verschillende (speciaal)biertjes, eten, muziek en spelletjes zoals pubquizen, bierroutes en beerpong (die laatste hebben wij inmiddels best een beetje onder de knie). Helaas - vinden wij wel jammer - moeten baby's en honden thuis blijven.

Van 13u - 23u, bij de Jaap Eden IJsbaan.
Taptfestival.nl

"En vergeet natuurlijk de oesters bij Alex+Pinard vanmiddag niet. Ook leuk: sinds afgelopen zondag kun je iedere week aansluiten bij de Natty Wine Club in The Hoxton. Of ga wijn proeven tijdens de High Wine bij MOER."

IJ-Hallen

Dit weekend is het weer tijd voor Amsterdams' grootste vlooienmarkt: De IJ-Hallen. Met meer dan 750 kramen kun je hier prima het hele weekend vertoeven. Kleding, meubels, prullaria en meer wat dat, je vindt het hier allemaal. En je gaat eigenlijk nooit met lege handen naar huis. We hebben je bij deze gewaarschuwd.

Facebook.com/events

Gin Festival Amsterdam

Zaterdag is de dag van de Gin. Want, zo zeggen de organisatoren van het Gin Festival, Gin mag in het zonnetje worden gezet en wel om de volgende redenen. Van Gin krijg je geen gekleurde tanden of een opgeblazen buik, het gaat nooit vervelen omdat het met zoveel te combineren valt en de meeste Ginmerken weten precies hoe je een fles zo mooi maakt dat je 'm maar wat graag in het zicht zet. Nou, wij zijn om. Hulde aan de Gin!

Facebook.com/events