Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 January 2019
  • 14-05-2018
  • Amsterdam, Barts Groene Hoekje, Eten & drinken, Nieuw

Coming soon: Rainbowls Amsterdam

Coming soon: Rainbowls Amsterdam

In de categorie 'unicorn' en 'happiness': mogen we rainbowls? Dit nieuwe Amsterdamse concept, Rainbowls Amsterdam, speelt, zo verwachten we want open zijn ze nog niet, van A tot Z in op the latest of the latest: alai bowls, smoothies, soep, koffie. In alle kleuren van de, juist, regenboog.

Rainbowls

Het is vrijwel onmogelijk om niet blij te worden van het soon to be Rainbowls Amsterdam in de Amsterdamse Pijp. De naam zegt het al: regenbogen all over the place. En dat dan op de meest gezonde manier mogelijk (tenminste, zo maken we op uit de geluiden die ons vanuit de Frans Halsstraat bereiken.

De Rainbowls zijn namelijk healthy bowls, cold pressen juices én koffies in de zeven kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Inderdaad, ook de koffies. Onze verwachting? Hordes instagrammende meisjes voor de deur van Rainbowls. Wordt vervolgd.