Nederland, Rotterdam3 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Daily at Donner, een minimarkt van lokale ondernemers in Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 3 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Daily at Donner, een minimarkt van lokale ondernemers in Rotterdam

Een paar jaar geleden openden de deuren van Diner at Donner in Rotterdam. Het idee: een lunchzaak met een intiem huiskamergevoel op de tweede verdieping van de bekende boekhandel Donner. Well, you get the point... Dinner at Donner is gesloten. Joh. Maar de ruimte, díe is er nog wel. Dus werd het tijd voor een nieuw concept in de bekende boekhandel. Daily at Donner, een minimarkt gevuld door lokale ondernemers uit Rotterdam. Bij de minimarkt op de begane grond komen verse producten van die ondernemers van om de hoek bij elkaar. Support you locals, dus dat.

 

Kijk hier voor de grote Rotterdamse koffie to go lijst.

 

 

Daily at Donner

Daily at Donner

De minimarkt is gevuld met de lekkerste producten uit Roffa. Denk aan tompoucen, appeltaart, saucijzen van Patisserie Holtkamp (die wil je), vers brood van Jordy’s Bakery en zijn famous worstenbroodjes, de carrot cake, het banen-dadel-rood en kaas van de Kaashoeve (kaaskoppen dat we zijn). Afijn, Luitjes in Rotterdam, bij Bart weten we het wel. Hups boodschappen doen bij onze lokale vrienden.

Koffie van Man Met Bril Koffie to go of per zak bonen verkrijgbaar. Je loved ones verrassen of je eigen thuiskantoor upgraden?  Bij Daily at Donner vind je boeketten van de bekende Rotterdamse bloemenwinkel ’s Zomers. Zuivelproducten worden geleverd door Floating Farm. De Bonte Koe komt er nog even bij met chocolade en om het geheel compleet te maken, selecteert wijnimporteur en handelaar Theo Bontenbal de beste wijnen. Het Rotterdamse Waluw heeft de boel inrichting.

Daily at Donner

Daily at Donner is iedere dag geopend, kijk hier voor meer informatie.