Nederland, Amsterdam8 september 2017, door Maartje

Nieuw: Duck District Amsterdam @ Lil’ Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 8 september 2017, door Maartje

Nieuw: Duck District Amsterdam @ Lil’ Amsterdam

Hadden we het hier op de site al over Lil' Amsterdam gehad? Hét leukste nieuws van de stad? Ja dus, en wel hier: Opening Lil' Amsterdam. Maar dat was alleen maar de aankondiging, in een vrij vroeg stadium. Inmiddels is Lil' Amsterdam voor het eggie open en maar liefst 18 te leuke jonge creatieve ondernemers hebben er voor verschillende perioden hun adres gevonden in de spiksplinternieuwe Amstelpassage op Centraal Station Amsterdam.

Barts-Boekje-Lil amsterdam

Zo is er een plekje gereserveerd voor Treatwell (je nagels doen op het station, yes please!), kunt je shoppen (voelen, aanraken, ruiken en dat alsnog online bestellen zodat het voor je deur geleverd wordt) bij MADE.com, is er een winkel van OU. Amsterdam (sowieso een van de leuksten én ze verkopen er Little Escapes, je weet wel 'mijn' boek!) en er is fantastische horeca.

Barts-Boekje-duck truck amsterdamEen mooi ezelsbruggetje naar het onderwerp van gesprek: de eerste vaste - hoewel dus tijdelijke - locatie van de mannen achter de Duck Truck, de leveranciers van de beste sticky bao buns met eend van het land (durven we dat te zeggen? ja dat durven we te zeggen). De mannen hebben een stand in de passage, het herkennen aan al het rood-paars van het kleine keetje in de Amstnlpassage. Duck District hebben ze hun vaste adres genoemd, kan niet missen, en het is vanaf nu - voor Aziatisch comfort food zoals slow cooked beef bao buns, summer rolls met BBQ chicken, crispy glazed gyoza’s en de befaamde Duck Bao met papaya peper en hoisin skin. Duck District, onthoudt die naam. Duck Truck