Nederland, Rotterdam1 januari 2024, door Lotte van Zijl

Hier wil je naartoe: karaoke bar Duke of Tokyo in Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 1 januari 2024, door Lotte van Zijl

Hier wil je naartoe: karaoke bar Duke of Tokyo in Rotterdam

Gooi je weekendplannen over boord, want een bezoek aan deze (karaoke)bar moet zo snel mogelijk gebeuren. In Utrecht en Amsterdam is deze toko al een grote hit, en in dat lijstje mag Rotterdam natuurlijk niet ontbreken. Fijn: wekenlang piekeren over wat je nu weer gaat doen met je verjaardag is ook voorbij, want je kunt hier een privé ruimte boeken om urenlang karaoke te zingen met je vrienden. Als dat geen geslaagd feestje is, weten wij het ook niet meer. Houd je jouw zangkunsten liever voor jezelf? Ook dan kun je bij Duke of Tokyo terecht. Gewoon voor een drankje of om keihard te dansen.

Say my name, say my name

Say my name, say my name

De highlight van Duke of Tokyo zijn zonder twijfel de karaoke ruimtes. Je kunt deze huren voor vier of vijf(entwintig!) personen. En alles daartussen in. Waar de ene kamer is versierd met vissen, is de ander bedekt met fleurige bloemen of een toffe skyline. De prijs begint bij €16 per persoon, en dan mag je twee uur lang de longen uit je lijf schreeuwen (of met een engelenstem de noten raken). Wees er wel op tijd bij, want meer mensen willen op Say My Name van Destiny’s Child, Unwritten van Natasha Bedingfield of Baby van Justin Bieber losgaan. Wij in ieder geval wel.

Dansen & sjansen

Dansen & sjansen

De coole prints, geheime kamers en smalle steegjes maken deze locatie wel een hele bijzondere bar, die bij ons al snel favoriet is geworden. Geen zin om te zingen, maar wél in dansen of gewoon bijkletsen met een lekker drankje? Geen zorgen, ook daar hebben ze bij Duke of Tokyo aan gedacht. Fijn voor ons Rotterdammers: dit is de eerste locatie die ook eten gaat serveren. Wissel je wijn of bier af met een Japanse Sake of een van de bijzondere cocktails. Zo kom je de avond wel door. En beland je later op de avond misschien alsnog met een microfoon in je handen. Tip: bestel de Hirosaki Martini of Asuka Old Fashioned.

Duke of Tokyo