Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2019
  • 12-03-2019
  • Amsterdam, Barts Groene Hoekje

Een slaapverwekkende avond: Get the sleep you want

Een slaapverwekkende avond: Get the sleep you want

Wanneer drie dijken van vrouwen je gaan vertellen waarom en hoe je meer uit je slaap kunt halen, dan kun je daar maar beter bij zijn. De één is slaap specialist, de ander kristallen en Ayurveda expert en de derde dé Yoga Nidra coach van Nederland. En deze drie samen zorgen dat je beter uitgeslapen, relaxter, creatiever en je algeheel beter gaat voelen. Dit moois geven ze je in de ontspannen avond ‘Get the sleep you want’.

Anouk Puister, Hanneke Peeters en Eliane Bernhard hebben op donderdag 14 maart een heerlijk programma samengesteld waar je tekst en uitleg krijgt voor een betere nachtrust. De workshop is inclusief een afsluitende fijne Yoga Nidra sessie. ‘Get the sleep you want’ vindt plaats bij het prachtige Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Soms zijn de mensen achter een event, de locatie en het programma zó mooi, dat je iedereen wilt wakker schudden om te gaan. Dit is er zo één.

Get the sleep you want

Lig je weleens wakker of word je s’ochtends moe wakker? De maan de schuld geven kan. Alleen gaat dat niet elke dag op natuurlijk. Voor die dagen is een lesje slaap erg welkom. Een avondje investeren. Afzien ook. En een leven lang profijt. Afzien is het natuurlijk niet. Akasha Holisitic Wellbeing is zo’n plek die toch altijd al op je verlanglijstje stond. En juist daar vindt ‘Get the sleep you want’ plaats. In het programma deelt Anouk van Happy Sleeper haar kennis over en voor goede slaap. Hanneke Peeters van Rock Your World vertelt hoe de kracht van kristallen en essentiële oliën bijdragen aan een energie-gevende nacht. En als cadeautje geeft Eliane Bernhard een fijne Yoga Nidra sessie. Slaapyoga - waar je niks meer voor hoeft te doen dan te liggen - is een ervaring die zo veel rust en vervolgens energie geeft.

De drie vrouwen met ieder hun kennis, de plek en onze wens om vanaf nu meer uit onze slaap te halen, zijn alle ingrediënten die we nodig hebben voor een magisch avondje met lessen die we meteen thuis kunnen toepassen. Voor €37,53 koop je hier een kaartje. Thee, iets lekkers, een goodie bag én entree voor een dagje Akasha - een jaar geldig en t.w.v. €75, hallo! - zit er bij in.

Get the sleep you want
Donderdag 14 maart
Akasha Holistic Wellbeing
Amsterdam
19.30 - 22.30 uur
Inloop vanaf 19.15