12 maart 2019, door Maartje

Een slaapverwekkende avond: Get the sleep you want

12 maart 2019, door Maartje

Een slaapverwekkende avond: Get the sleep you want

Anouk Puister, Hanneke Peeters en Eliane Bernhard hebben op donderdag 14 maart een heerlijk programma samengesteld waar je tekst en uitleg krijgt voor een betere nachtrust. De workshop is inclusief een afsluitende fijne Yoga Nidra sessie. ‘Get the sleep you want’ vindt plaats bij het prachtige Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Soms zijn de mensen achter een event, de locatie en het programma zó mooi, dat je iedereen wilt wakker schudden om te gaan. Dit is er zo één.

Get the sleep you want

Get the sleep you want

Lig je weleens wakker of word je s’ochtends moe wakker? De maan de schuld geven kan. Alleen gaat dat niet elke dag op natuurlijk. Voor die dagen is een lesje slaap erg welkom. Een avondje investeren. Afzien ook. En een leven lang profijt. Afzien is het natuurlijk niet. Akasha Holisitic Wellbeing is zo’n plek die toch altijd al op je verlanglijstje stond. En juist daar vindt ‘Get the sleep you want’ plaats. In het programma deelt Anouk van Happy Sleeper haar kennis over en voor goede slaap. Hanneke Peeters van Rock Your World vertelt hoe de kracht van kristallen en essentiële oliën bijdragen aan een energie-gevende nacht. En als cadeautje geeft Eliane Bernhard een fijne Yoga Nidra sessie. Slaapyoga – waar je niks meer voor hoeft te doen dan te liggen – is een ervaring die zo veel rust en vervolgens energie geeft.

De drie vrouwen met ieder hun kennis, de plek en onze wens om vanaf nu meer uit onze slaap te halen, zijn alle ingrediënten die we nodig hebben voor een magisch avondje met lessen die we meteen thuis kunnen toepassen. Voor €37,53 koop je hier een kaartje. Thee, iets lekkers, een goodie bag én entree voor een dagje Akasha – een jaar geldig en t.w.v. €75, hallo! – zit er bij in.

Get the sleep you want
Donderdag 14 maart
Akasha Holistic Wellbeing
Amsterdam
19.30 – 22.30 uur
Inloop vanaf 19.15