8 september 2019, door Nina van Hilst

Fair Fashion: Truly Wooly Kids, webshop met de fijnste, duurzame kleding voor mini van wol, katoen en zijde (plus winnen!)

8 september 2019, door Nina van Hilst

Fair Fashion: Truly Wooly Kids, webshop met de fijnste, duurzame kleding voor mini van wol, katoen en zijde (plus winnen!)

Aan mooie kinderkleding geen gebrek. De nieuwe merkjes en webshops poppen als paddestoelen het internet op. Het fijnst van alles vinden we toch kleding voor mini van natuurlijke materialen: katoen, wol en zijde. Als het even kan ook nog fair en duurzame fashion. Truly Wooly Kids is een fijne webshop die mooie én fijne kleding verkoopt. Winner! Plus ze bestaan 2 jaar en je kunt daarom een fijn pakket winnen.

Truly Wooly Kids

Truly Wooly Kids

Het schijnt dat het dragen van wol en zijde het beste is voor warmteregulatie bij baby’s en kleine kindjes. Voor de wetenschap daarachter moet je niet bij ons zijn. Dat een zijde of zacht wollen ondershirt heerlijk draagt, weten we dan wel weer. En dat is precies wat je wilt voor je baby en kind. Only the best, niet?

Truly Wooly Kids is dé webshop als het gaat om dat spul. Duurzaam gemaakt, de fijnste materialen en – bonus – nog mooi ook. Precies de goede kleuren, modellen en items. Ja mooi gemaakte items zijn wat duurder. Maar je hebt niet zo veel nodig. I.p.v. minstens zes fast fashion items, koop je een item in een paar maten te groot en draag je het lekker lang door. Onze eigen mini heeft serieus broekjes en truitjes die ze al 2 jaar – en ze is nog geen 4 – draagt. Eerst is het lekker oversized – want dat staat zó lief – en daarna sluit het mooi aan.

Truly Wooly Kids verkoopt merken als Disana (voor de meer standaard wolletjes), Poudre Organic (in het heerlijke zachte mousseline katoen), MP Denmark (hét merk voor maillots en ohh die kleuren!), Minimalisma (zó zó zacht met dat zijde), HVID slofjes (waar je spontaan nog een baby van wilt), en meer moois.

En bonus, voor de mama’s die dachten “ik wil dit ook”. Truly Wooly heeft ook fijns voor vrouwen. Dus mama en mini kunnen lekker twinnen in dezelfde zachte, warme kleding in de mooiste kleuren. Wij zijn verliefd.

Kijk nu op de Instagram van Truly Wooly Kids hoe je ter ere van hun 2-jarige bestaan een heerlijk pakket kunt winnen. Het boek Motherhood van Carolijn Braeken, Swedish Linens, een Moonsling, Shop Arq, De Kleine Lama, Bamboom, Holistic Doula en – dûh – Truly Wooly Kids. Allemaal items die je wilt hebben of cadeau wilt geven. Toi toi toi!