28 juli 2020, door Maartje

Barts Bal Masque-gay – zo vier je gay pride 2020 in amsterdam, thuis en/ of uit

28 juli 2020, door Maartje

Barts Bal Masque-gay – zo vier je gay pride 2020 in amsterdam, thuis en/ of uit

Wij bij Bart HQ staat ieder jaar vooraan op die welbekende zaterdag in augustus als de Gay Pride parade voorbij komt. Gezellige feestjes volop en de allerbeste vibes in de stad. Altijd. Zelfs in 2020 wanneer de boel eigenlijk allemaal afgelast is: want weet je dat je een van de bekendste gay positive weken ter wereld ook net even anders kunt vieren? Hop, dat mondkapje op: Barts Bal Masque-gay it is in 2020!

W Drag Brunch

W Drag Brunch

De immer sophisticated mensen van het W Amsterdam gaan dit jaar de Gay Pride niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met niets minder dan… een TOTALLY TWISTED PRIDE DRAG BRUNCH EN AFTERPARTY!

Wie, wat, waar? Zaterdag 1 Augustus, tussen 14:00 en 17:00 word je volgestopt met mimosa’s en een luxe vier gangen lunch onder begeleiding van een hysterische lip syncing contest waarmee te gekke prijzen kunnen worden gewonnen. Anderhalvemeter stijl! Just lovely.

Daarna gaat het feest gewoon verder in de W Lounge met de PRIDE Afterparty. De Totally Twisted Drag Brunch & Afterparty is een samenwerking tussen W Amsterdam en Totally Events (die van Rotterdam Pride, Cologne Pride, Liquid Kiddy en Milkshake festival). Zij snappen wat feesten is, snap je?

Trek je regenboogjurk of glitterhoed uit de kast en we zien je daar! Tickets gaan rapido maar hier vind je ze. €63,05 voor 4-gangen en een feest in het W mét een lip syncing contest incluus prijzen zoals een overnachting in het W Hotel zelf: vinden wij erg meevallen! Dan als laatste nog kun je voor het hele pretpakket gaat in de vorm van een PRIDE Room Package: overnachting voor 2 personen in W Amsterdam, inclusief tickets voor de Drag Brunch & Afterparty… Gebruik de code YX1 bij het boeken. Leef je uit en klik.

Groot Feest op het kleinste kamertje

Groot Feest op het kleinste kamertje

We zijn dol op de bio rollen van The Good Roll en nog doller op een goeie woordgrap: W-Gay-Roll – we voelen ‘m wel hoor. Snel scoren die rollen (gay- and milieu friendly wikkel, bio WC papier aan de binnenkant) van The Good Roll en vegen maar ;-).

Bal Masque-Gay - do try this at home

Bal Masque-Gay - do try this at home

202 is het jaar van de mondkapjes en een Bal Masqué is een van de oudste en nog altijd tofste vormen van een verkleedpartijtje als je het ons vraagt (“We must give our annual fête, Sir William” said she suddenly […].”something in the style of that superb thing given by a lovely marchioness last season would be a novelty here; not that I should choose to disguise myself in an Elizabethan dress; I should rather prefer the costume of a sultana; and you, my love, would make a noble sultan.” – of zijn wij de enigen die hier hard op gaan?).

En laat de Gay Pride Parade nu elk jaar een verkleedpartij van jewelste zijn. Tel die drie bij elkaar op et voila: Bal Masque Gay! Hier vind je onze waslijst aan favo (bio) mondkapjes. En daar dan je eigen draai aan geven natuurlijk. Succes verzekerd.

Huisfeestje Galore

Huisfeestje Galore

Nothing beats een echt goede (after)party at home, mits je de juiste tools in huis hebt natuurlijk. Deze fantastische Gay Pride Dildo spotten we op de site van Willie.nl en hij is nog in de sale ook. Vergeet je play list niet and lets get in on.

Mocht je meer tips willen voor een ultieme date night at home, easy stijl, dan hebben we hier een lekker lijstje.