23 juli 2020, door Maartje

date night at home – we’ve got you covered

23 juli 2020, door Maartje

date night at home – we’ve got you covered

Je kunt maar beter goed voorbereid zijn: voor je het weet zitten we weer thuis. Landelijke lockdown of (gewoon) een zieke koter: thuis hangen met je eigen partner hoeft niet alleen op Netflix uit te draaien - heus niet. We've got you covered! Date night at home, zo doen we dat.

spelletjesavond!

spelletjesavond!

Een good old spelletje is nog altijd het allerleukste home entertainment. Als je maar weet wat je hebben moet. We zochten het uit, speelden wat voor, gingen verhaal halen bij Spelletjes Fanaten (ja, dat moet met hoofdletters) en kwamen met een puike lijst. Graag gedaan. Alles gewoon online te bestellen en in no time op je deurmat. Hier vind je de lijst

(enne: met de kids? Check deze lijst! De leukste spellen voor met de hele familie)

De Thuisborrel Club: Een pandemie, wie had er voor 2020 ooit van gehoord? Wij niet echt maar we zullen ‘m nooit meer vergeten. Wat we ook nooit vergeten, is de creativiteit die de bijbehorende lockdown heeft opgeleverd. Tal van (horeca)bedrijven maakten van de nood een deugd en tal van te gekke initiatieven staken de kop op. bedenksels die ook na de lockdown, gelukkig, in leven blijven. Zoals De Thuisborrel Club: gewaagde signature cocktails van verschillende horeca-zaken shaken aan je eigen keukentafel.

De Luxury Hotel Bar Edition is next up. Vier Amsterdams’ finest hotelbars (Vault Bar van het Waldorf Astoria, Amstel Bar van het Amstel Hotel, Bar Twenty Seven van het gelijknamige boutiquehotel Hotel Twenty Seven en Taiko Bar van het Conservatorium Hotel) leveren een cocktailbox waar je thuis mee aan de slag kunt. De cocktailboxen zijn doorlopend te bestellen en te gebruiken op een tijdstip naar keuze. De boxen zijn te verkrijgen in twee varianten: de ‘small’ bevat ingrediënten voor vier cocktails (één van elke bar) en in de ‘large’ vind je de bestanddelen voor maar liefst acht cocktails (twee per bar). Denk daarbij aan de Aberdeen Sour, een net wat spannendere versie van de ‘Whisky Sour’, de ‘Charlie Chaplin’ met Sloe Gin en abrikozen likeur en ‘De Wallen’ met Disaronno en passiefruit.

Pastaloeti

Pastaloeti

De afgelopen tijd zijn we (understatement) nogal van de thuis-etentjes geweest. #supportyourlocal, ja, en support onze lekkere trek! Twee zaken die ook thuis helemaal prima samen blijken te gaan. En op, wat hopelijk de eindstreep van deze corona thuisblijfperiode is, hebben we een absolute pasta-winnaar: het jonge Pastaloeti steekt met kop en schouders boven alle thuisbezorgd-pasta’s uit. Period. Kan ook bijna niet anders aangezien Pastaloeti het geesteskind is van Ab en Nina, het Ninour duo a.k.a. onze lievelingscateraars aller tijden.

lees meer

Netflix & Chill

Netflix & Chill

Wie aan een date night at home denkt, komt al snel bij een avondje netflixen uit. Is ok, maar zoek ook CineTree eens op! Originele films en verrassende beelden op je scherm en een boel om over na te praten.

En wist je dat het laatste deel uit de uitspraak ‘Netflix and Chill’ niet staat voor relaxen maar voor sexen? Goed idee wel hoor! Voor wie weer eens wat anders wil bij het de koffer in duiken hebben we een fijn lijstje met de leukste sextoys (en ja, dat is ook samen leuk!)