27 augustus 2021, door Nina van Hilst

Dé workshops en coachings voor persoonlijke, gezonde en spirituele groei

27 augustus 2021, door Nina van Hilst

Dé workshops en coachings voor persoonlijke, gezonde en spirituele groei

Van gezonder leven tot het realiseren van je dromen, overal is wel een lesje over te leren. Vanuit je luie stoel of actief op locatie. Zonder wekelijks aan jezelf te willen sleutelen, geeft een workshop op z'n tijd toch weer inspiratie. Om het beter te doen of gewoon chiller door het leven te gaan. En daar zeggen we geen nee tegen. Dit zijn dé workshops en coachings voor persoonlijke, gezonde en spirituele groei van 2021.

De gratis Glow Up challenge

De gratis Glow Up challenge

Zusjes Loulou en Isabella van Go With The Glow maakten de afgelopen jaren een mooi groeiproces door. Jaren geleden startten ze met het geven van vegan lunch gatherings waar ze ons inspireerden tot een veganistische levensstijl. Die waardevolle, gezonde lessen vulden ze daarna aan voor kindjes met Glow Mini. En ze leerden verder. Ayurveda, female empowerment en meer. Inmiddels gaan hun healthy habits veel verder en dieper dan enkel vegan eten. Op 30 augustus start de gratis Instagram workshop Glow Up. In zeven dagen tijd leer je alles over rituelen, routines, affirmaties, body work, stress release, self pleasure en meer. Een workshop die je meer zelfvertrouwen, verbinding en pleasure gaat geven. Je kunt je hier aanmelden.

Cursus Eten en Leven volgens je Vrouwelijke Cyclus

Cursus Eten en Leven volgens je Vrouwelijke Cyclus

Steeds meer komen we te weten over de werking van hormonen en de vrouwelijke cyclus. Hormooncoach Lavinia Frantzen werkt met vrouwen met een hormonale disbalans en PCOS. En op 4 januari is ze de Instagram cursus Eten en Leven volgens je Vrouwelijke Cyclus gestart. In de cursus leer je meer over je cyclus, hoe je deze in jouw voordeel kunt laten werken en een leven met meer balans, minder gejaagdheid en meer leven vanuit je kracht. De cursus duurt 5 weken en blijft vier weken na afloop van de cursus beschikbaar.

Cursus Eten en Leven volgens je Vrouwelijke Cyclus

Rock Your World

Rock Your World

Hanneke van Rock Your World doet het anders. Wanneer je RYW volgt op Instagram dan heb je de mogelijkheid om tal van mini workshops of Insta Live’s mee te maken. Deze teachings vinden plaats aan de hand van de seizoenen en Ayurvedische lessen die daarbij horen. En lopen uiteen van een kwartiertje leren over het voorkomen van ochtendstress tot een retreat van een week over self care, rust en helderheid. Pijlers van Rock Your World zijn wellbeing, Ayurveda en astrologie. En de (mini) workshops van Hanneke gaan dan ook over het beter voor jezelf zorgen, yoga, meditaties, leven met de seizoenen, wat voeding je kan brengen wanneer er seizoenswisselingen zijn en wat er gaande is met de maan en de sterren. Laat jij je ook inspireren?

The Cacao Circle

The Cacao Circle

In een cacao ceremonie word door het drinken van rauwe cacao in ritueel verband je hart geopend en verbinding gemaakt met je intuïtie. Britta Waechter geeft prachtige cacao cirkels o.a. bij The White Door Studio. En heeft – nu het land grotendeels op slot zit – een prachtig pakket gemaakt om zelf thuis een cacao ceremonie te doen. In het pakket vind je rauwe cacao, een recept, een meditatie en overige benodigdheden voor een verbindend moment. Met als doel natuurlijk om meer ontspanning, geluk en (zelf)liefde te ervaren.

The Cacao Circle