Nederland, Haarlem14 april 2021, door Nina van Hilst

De mooiste B&B van Haarlem: Studio-Koning

Nederland, Haarlem, 14 april 2021, door Nina van Hilst

De mooiste B&B van Haarlem: Studio-Koning

In de knuste straatjes van Haarlem ligt de verborgen bed and breakfast Studio-Koning. Achter de prachtige woning van Marjan en haar gezin liggen twee studio's die ze verhuren als B&B. Deze lichte ruimtes zijn stijlvol ingericht en voor even waan je je in een woonmagazine. En hoewel de studio's in een rustig straatje liggen en grenzen aan de groene tuin, wandel je binnen een minuut het centrum in. De perfecte locatie voor de mooiste B&B van Haarlem.

Studio-Koning

Studio-Koning

Midden tussen de hofjes, leukste koffietentjes en rust vind je Studio-Koning. Deze fijne B&B is van Marjan en nu wil het geluk dat ze enorm goed is in de mooiste ruimtes toveren. Beide studio’s zijn origineel en smaakvol verbouwd en ingericht. Een bad op pootjes in een houten badkamer, een toffe kitchenette, veel wit, gemengde stijlen en ontzettend goede styling. Je kunt met twee personen in de b&b slapen. Al hebben we menig moeder of creatief gehoord die de b&b boekte voor een paar nachtjes even alleen zijn.

Qua locatie ligt Studio-Koning midden tussen alle leuke, kleine winkelstraatjes. Koffie haal je binnen een paar minuten bij Mica, Native of Mogador. Winkelen doe je o.a. bij ID Store, Sûr Atelier of Rugs & Ramblers. En ronddwalen doe je lekker overal. Wel nadat je een lekker, eigengemaakt ontbijtje bij Studio-Koning hebt gehad. En je klaar bent voor een fijn dagje Haarlem, binnen of buiten deze fijne B&B.

Studio-Koning