Nederland, Amsterdam28 september 2020, door Margaux van der Mieden

Hannah’s in Amsterdam West is meer dan alleen een geweldig lunchcafé

Nederland, Amsterdam, 28 september 2020, door Margaux van der Mieden

Hannah’s in Amsterdam West is meer dan alleen een geweldig lunchcafé

Een plek waar je liefdevol wordt ontvangen met een glimlach en gezelligheid, dat is de nieuwe lunchroom Hannah's in Amsterdam West. Deze super leuke lunchroom is meer dan wat het lijkt... De peepz achter Hannah's hebben niet alleen een hart voor horeca en werken, de inspiratie voor Hannah's is Hannah zelf, het verstandelijk gehandicapte zusje van de oprichtster. Niet alleen is ze de inspiratie, ook is ze de kracht van deze plek; dikke kans dat je haar tegen het lijf loopt. Naast dat je hier heerlijk kan zitten, is dit ook een dagbestedingsplek waar iedereen met een verstandelijke beperking kan werken en kan ontwikkelen door te leren van elkaar en van anderen. Mooi, toch? Vinden wij wel. Hartje voor Hannah's.

Hannah's

Hannah's

Yes, we do think so! En dat niet alleen: het geweldige team legt je helemaal in de watten. Alleen al voor het enthousiasme komen we graag bij Hannah’s. Imara (de tweede hand van de chef) staat met haar grote glimlach in de keuken om voor jou een heerlijke lunch klaar te maken. Zo kan je hier Fatoush eten – een Libanese salade met frisse sumak dressing, geroosterde groenten, granaatappel en pita of geblakerde aubergine met tomaat en za’atar, koriander, feta en gegrild zuurdesem. Allemaal even lekker! De lunch is niet het enige waar de keuken goed in is, ontbijt en borrel zijn hier ook een echte aanrader. Van verse sappen en luchtige pancakes met yoghurt, vers fruit en agave siroop tot rivierkreeft bitterbal met citroen-kappertjes mayonaise voor een aperitivo.

 

 

Meer dan alleen een leuke lunchroom

Meer dan alleen een leuke lunchroom

Even terug naar de kern van dit mooie plekkie in Amsterdam. Hannah’s bestaat uit een geweldig team. Het team bestaat vooral uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doordat zij een kans krijgen bij Hannah’s doen ze mee met de maatschappij en staan ze er net zoals wij middenin. Plekken zoals Hannah’s zouden er meer mogen zijn! De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de begeleiding zorgt er voor dat dit een succes is. Iedereen leert hier van elkaars verschillen. Bij Hannah’s is iedereen welkom en draagt iedereen iets bij aan deze bijzondere plek. Wij zijn enthousiast.