Nederland, Amsterdam25 september 2020, door Margaux van der Mieden

Hannekes Boom Amsterdam komt met een winterse pop-up: Hannekes borrel boot

Nederland, Amsterdam, 25 september 2020, door Margaux van der Mieden

Hannekes Boom Amsterdam komt met een winterse pop-up: Hannekes borrel boot

Daag Birkenstocks all day. Daag frêle korte jurkjes. Hallo dikke wollen  trui... En ja, ook de terrassen zijn niet meer zo populair zonder zon. Van buiten naar binnen, you know the drill. Lastig voor de horeca en ook voor de borrelaars in deze (corona)periode. Er is minder plek binnen en jammer is - zeg maar - een understatement.

De mensen van Hannekes Boom in Amsterdam dachten daar eens goed over na en kwamen met een - eureka - Coronaproof pop-up concept voor gij gezellige borrelaars: Hannekes Borrel Boot! Duh. Borrelen met vrienden, collega's of familie semi-buiten vanaf 1 oktober met genoeg ruimte en in alle rust op het mooiste bootje van de stad

Hannekes borrel boot

Hannekes borrel boot

Pop-up? Ja, dat mag zo heten aangezien Hannekes borrel boot coronaproof is ingericht en bedoeld is om de winter door te komen. No stress, op de boot hangt hetzelfde sfeertje als je van Hannekes boom gewend bent (gezellig en laid back) maar dan in een nét wat ander jasje. Heerlijke borrelhappen zoals platbrood met hummus en labneh, patatje stoofvlees of een heerlijke pita met shoarma van knolselderij worden hier geserveerd samen met een uitgebreide drankkaart binnen op de boot. Mooi uitzicht en lekker eten. Wij hebben er zin in!

Nog trek in meer na de gezellige borrel op de boot? Dat snappen we. Verplaats je dan naar Hannekes Boom voor een uitgebreid diner! Als je wil kan je hier van borreltijd tot de late avond goed vertoeven.

 

Zoek je een prachtige locatie voor je bruiloft? Hannekes Boom is een super plek om de meest memorabele dag van je leven te vieren. Tot in de puntjes verzorgd door het top team! twijfels? Hier nog een paar magische plekjes.