Nederland, Amsterdam20 januari 2020, door Michel + Renske

Het perfecte babymoon cadeau by The Hoxton Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 20 januari 2020, door Michel + Renske

Het perfecte babymoon cadeau by The Hoxton Amsterdam

In 2015 las je hier op Barts Boekje al over The Hoxton Amsterdam, rustig verstopt en toch in hartje Amsterdam. Een plek waar je heerlijk je laptop kunt openklappen en de hele dag aan de slag mag met een kop koffie of de beste verse appelsap in town. U snapt, wij zijn fan. Ook de ho(me)tels in het buitenland vallen (bijzonder) goed in de smaak: Hallo Hoxton Southwark en we zijn ook al verliefd op het bijna geopende Hoxton Rome). Afijn, nu weer even over het stekkie in onze eigen fijne stad waar je - paraparapam - het leukste babymoon-arrangement dat we ooit tegenkwamen kunt boeken.

 

The Hoxton Amsterdam

The Hoxton Amsterdam

Dat babymooncadeau, dat zit zo: weg met de ingewikkelde in elkaar geknutselde kraammanden, uren speuren naar een origineel en echt leuk cadeau of discussies met vriendinnen over wat het nou precies gaat worden. Deze Hoxton -ervaring (je weet, we zijn all about the experiences) is namelijk in een poep en een scheet geboekt, zal de mama to be niet snel vergeten, en staat niet in de kast te verstoffen.

De Hoxton Babymoon Package bestaat uit een zondag-overnachting op de Herengracht (hallo 9 straatjes!) met 2 welkom mocktails in Lotti’s (met één van Amsterdam’s meest relaxte lounges en open haard), breakfast in bed, late check-out en een hoop leuke écht waardevolle goodies (twv 120 EUR). En met echt waardevolle goodies bedoelen we dus eigenlijk van die leuke cadeaus die je anders ook gewoon in je kraammand zou stoppen. Via de teaser foto van Hoxton speurden wij al een Naif Mini Care Gift Set, een Swaddle set van Lemej en zij beloven nog meer toffe goodies van lokale en andere Bartjes favoriete baby producten.

De tekst gaat hieronder verder

De hele package kun je boeken voor € 175,-. Met een groep vriendinnen, familie leden of collega’s goed te delen. En trek daar dus even die 120 euro vanaf, en al het lekkers, en de onvergetelijke herinnering. Ha!

Aan alle papa’s to be: deze overnachting wil je zelf natuurlijk ook dus verras je vrouw en verwen dus eigenlijk jezelf. Niet verder vertellen. Daarbij: we hebben het hier over een limited offer only. Boeken kan tot 31 maart en verblijven kan tot en met zondag 5 april. Boeken kan via deze link met code OHBABY.

The Hoxton Amsterdam