Nederland, Amsterdam12 augustus 2017, door Maartje

Hops & Herbivores: Lotti’s x Butcher’s Tears

Nederland, Amsterdam, 12 augustus 2017, door Maartje

Hops & Herbivores: Lotti’s x Butcher’s Tears

Bier en BBQ is en blijft een top-combi, vinden wij. Hoewel we de volgende ook wel kunnen waarderen: restaurant Lotti's, het hotelrestaurant van het Hoxton hotel in Amsterdam, organiseert Hops & Herbivores: bier en een vijfgangen vega menu. Dat doen ze niet alleen, nee, Lotti's paart (zoals altijd) met enkel en alleen de beste en leukste ondernemers van het Amsterdamse, in dit geval met de brouwers van Butcher's Tears. Het resultaat: Hops & Herbivores: Lotti's x Butcher's Tears. Leuk. Want er wordt tijdens het event niet zomaar pils gedronken, welnee, de Amsterdamse bierbrouwerij en Lotti's hebben gezamenlijk een topperdetop tasting menu samengesteld met het beste van beider werelden.

Butcher's Tears staat er om bekend om de meest aparte bieren te brouwen met namen als smoke superraison, 100% oat IPA en Sour Keeping Porter op de markt. Klinkt spannend, niet? Voor de Hops & Herbivores avond stelden de organisatoren combi's samen van vers fruit, veggies en kruiden, op je bord en in je glas.

De details: Hops & Herbivores is aanstaande woensdag 16 augustus van 19.00 - 22.00 uur en voor het geheel betaal je vijftig euro. Bij zijn? Boeken kan via deze link: Hops & Herbivores: Lotti's x Butcher's Tears.

Meer Hoxton? Probeer de Frose ofwel Frosen rosé. Het is niet alleen dat, het is een mix van rosé wijn, een klein beetje jenever, wat grapefruitsap, aardbei en limoensap. ZO lekker. En laat Lotti’s, het hotelrestaurant van het Hoxton, nu één van de eerste adressen van de stad zijn die het uitserveren.

Liefs, Bloeme