Nederland, Den Haag30 augustus 2016, door Maartje

Instock Den Haag

Nederland, Den Haag, 30 augustus 2016, door Maartje

Instock Den Haag

We gaven je al een gil voordat ze officieel open waren, maar inmiddels is het écht zover: Instock Den Haag is open! En hóe, want bij de opening stond er al meteen een heerlijk creatief menu op het bord, volledig geïmproviseerd aan de hand van de oogst van die dag. Oogst? Ja, voor wie Instock nog niet kent: elke dag halen deze anti-voedselverspillers bij Albert Heijn verspild voedsel op, om vervolgens hun creativiteit de vrije loop te laten en iedere dag opnieuw dit verspilde voedsel om te toveren tot een volledig menu. Bewonderenswaardig an sich, maar daarbij ook onwijs lekker. En Instock biedt altijd een vegetarische optie.

Het Haagse pand dat uitkijkt op het Binnenhof (zwaaien naar Rutte!) is opgepimpt in volledige Instock stijl (voor de Amsterdamse bekenden). Hip, hout en fris, met oude schoolstoeltjes en overal leuke potjes en plantjes. En je kunt ook boven zitten, buiten zitten (nóg dichterbij Rutte) of lekker aan de bar hangen.

Mocht je dus een avondje geen zin hebben om te koken en ook niet weten waar je dan eigenlijk wél trek in hebt? Laat je verrassen en help tegelijkertijd mee aan een beter milieu. Daar past zelfs een biertje van verspilde Hollandse aardappels of oud Vlaams brood prima bij. #gogreen Instock.

En psssst: Utrechters raise your glass want Instock komt ook jullie kant op! In een prachtig pand trouwens, hou de Facebook pagina van Instock in de gaten ;)