Kaagman en Kortekaas Amsterdam

Kaagman en Kortekaas Amsterdam

Nog niet bekend met de mannen van K&K? Kaagman werkte o.a. bij Visaandeschelde en Toscanini en Kortekaas bij Rijsel. Samen maakten ze - de een als chef, de ander als sommelier - eerder succes bij Bordewijk. In hun eigen toko kon het dus niet mis gaan en dat ging het ook niet. Want nog steeds zit Kaagman en Kortekaas bijna dagelijks tjokvol. De kaart? Een kleine selectie, met een wekelijks wisselend menu. Maar let op, want ze serveren voornamelijk wild, gevogelte en échte klassieke Franse gerechten. Kaagman & Kortekaas, onthoudt die naam. Namen.

Kaagman & Kortekaas

Kaagman & Kortekaas

Klassieke Franse gerechten, dat is dus mét vetrandjes, organen, botten, pezen en alles wat de Fransen eten. Een enkele keuze van vis en amper – tot nooit – vega staat er op het menu. Als je van wild houdt – dat mag hoor zo nu en dan – zit je nog steeds pico bello bij Kaagman en Kortekaas.

De kwaliteit blijft subliem en de bediening gaat ook stuk voor stuk je avond maken. Een zaak waar je ongedwongen en de hele avond lang kan tafelen. Heus. Want het moment dat je afrekent en je hele tafel er uit ziet als één grote ravage, weet je dat het goed was. Kaagman & Kortekaas is er eentje voor in het rijtje ‘ken je klassiekers‘.

Sint Nicolaasstraat 43, Amsterdam