Nederland, Waddeneilanden10 februari 2024, door Sanne Carbaat

Kamperen op Ameland: heerlijk vakantie vieren

Nederland, Waddeneilanden, 10 februari 2024, door Sanne Carbaat

Kamperen op Ameland: heerlijk vakantie vieren

Ben je ooit op Ameland geweest? Zo niet, dan is het hoog tijd om dit prachtige Waddeneiland te ontdekken! En hoe fijn om dat lekker in de natuur te doen? Dat betekent kamperen. Camping Duinoord op Ameland is de ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van de schoonheid van de Waddeneilanden terwijl ze dicht bij de natuur kamperen. Een beetje van alles, fijn.

 

Meer tips voor Ameland vind je hier.

Waarom Camping Duinoord?

Waarom Camping Duinoord?

Gelegen direct aan de voet van de duinen en slechts een steenworp afstand van het strand. Kijk, dat is nog eens een goede locatie. Bij Camping Duinoord kampeer je in een prachtig stuk natuurgebied van Nederland. Deze camping beschikt over een goede mix van avontuur en rust. Daarom is het een ideale uitvalsbasis voor zowel ontspanningzoekers als actievelingen. Wakker worden met de golven op de achtergrond en een frisse zeebries in de neus.

Faciliteiten & comfort

Faciliteiten & comfort

Camping Duinoord zorgt ervoor dat je weekendje Ameland comfortabel is, en met zo min mogelijk zorgen (huilende kids kan niemand wat aan doen..). Je vindt er moderne faciliteiten (schoon sanitair!), een winkeltje voor de dagelijkse benodigdheden en een speeltuin voor de jongere bezoekers. Alles om er een heerlijke vakantie van te maken.

Avontuur voor iedereen

Of je nu met een tent, caravan of camper komt: Camping Duinoord heeft een puike plek voor jou. Elke kampeerplek is ruim opgezet, waardoor je voldoende privacy hebt, terwijl je toch de gezellige sfeer van kamperen op Ameland ervaart. Voor degenen die iets meer comfort zoeken – en geen zin hebben om een tent in elkaar te zetten – biedt de camping ook verhuur van volledig uitgeruste stacaravans.

Verken het avontuur van Ameland

Verken het avontuur van Ameland

Ameland is een eiland vol contrasten, en Camping Duinoord is een heel fijne uitvalsbasis om alles te ontdekken wat het eiland te bieden heeft. Een weekendje weg is natuurlijk niet compleet zonder de lokale cultuur en tradities te ervaren: van de pittoreske dorpjes met hun historische huizen tot de uitgestrekte natuurgebieden waar je uren kunt wandelen of fietsen zonder iemand tegen te komen. En na een dag vol ontdekkingen is terugkomen op je eigen, fijne en ruime plek op Duinoord een feestje.