3 augustus 2019, door Maartje

LINEA MAMMA BABY – bio verzorgingsproducten voor je mini

3 augustus 2019, door Maartje

LINEA MAMMA BABY – bio verzorgingsproducten voor je mini

Het merk Linea Mamma Baby is een meer dan fijn babymerk waar je zelf ook van mag 'meesnoepen'. Alle producten zijn 1) heerlijk, 2) praktisch en zien er 3) ook nog eens leuk uit. Bovendien is Linea Mamma Baby heel erg schappelijk geprijsd (zeker wanneer je bedenkt wat ze doen en welke kosten en moeite er zijn gemaakt met het produceren van de producten, vooral door dingen weg te laten en daar andere biologische en toch ook werkende ingredienten voor tereug te zooeken). 

Lenea Mamma Baby

Lenea Mamma Baby

Hadden we de website van De Kleine Huismus maar iets eerder ontdekt, dan hadden we niet zo lopen kloten in tropische landen met ‘family muggenspray’ die misschien wel de titel ‘family’ draagt, maar behoorlijk slecht en giftig is voor kleine babylongetjes (dat was niet zo’n moeilijke conclusie nadat we zelf een niet eens zo’n flinke teug inademden – dat kón niet goed zijn voor die kleine). En dus werd het behelpen met lapjes en gewapper-continu.

Maar nu hebben we Linea Mamma Baby, een belachelijk fijn babymerk met heerlijke producten voor je kleintje én jezelf.  Zoals babymuggenspray die wél goed en zacht is. Maar ook de zonnebrand is top: factor 50 uiteraard (maar ook lagere factors zijn verkrijgbaar) in een prettige sprayfles, voorzien van een gezellige ijsco. Het oog wil immers ook wat.

Eigenlijk heeft het Italiaanse label alles waarvan je net dacht… Goh, dat zou eigenlijk ook handig zijn. En van alles waarvan je niet wist dat je het nodig had. Dat ook.

Grootste plus: er zijn ook kleinverpakkingen, perfect voor op reis! Meer reistips voor met een baby lees je hier: reizen met een baby doe je zo

Er zijn verschillende webshops die het merk verkopen, maar wij vonden het bij De Kleine Huismus en Gras onder je Voeten