Nederland, Delft27 november 2017, door Maartje

Loco Lama Delft

Nederland, Delft, 27 november 2017, door Maartje

Loco Lama Delft

De feestdagen komen er weer aan, en waar ben je dan naar op zoek? Originele cadeaus. Waar je die vindt? Bij Loco Lama in Delft. In een behoorlijk pand aan de Molslaan (naast Hummus!) runnen twee jonge zussen daar sinds kort een unieke concept store. Een concept store “where creativity is key”. En dat is een understatement. Dit is zo’n winkel waar je 3 rondjes kunt lopen en elke keer weer nieuwe hebbedingen tegenkomt die je nog niet eerder had gezien. Van originele sieraden tot kunstige vazen of ander moois voor in huis.

Loco Lama 2

Van vintage kleding tot de leukste wenskaarten. En van handgemaakte tassen en tapijtjes uit het buitenland tot sokken met avocado print. Hier scoor je ongetwijfeld een leuk cadeau, en ook nog eens voor een leuke prijs! Veel mooie spullen in de winkel zijn ontworpen of gemaakt door Nederlandse ontwerpers.

Meet cadeau-inspiratie nodig? Check het Grote Groene Kadodossier!

De zussen van Loco Lama vertellen je er graag meer over en geven je het beste advies als je bijvoorbeeld met ontelbaar veel sieraden in je handen staat en niet kunt kiezen (true story). Leuke meiden met smaak dus, en daarmee een hele leuke originele winkel. Ultieme tip voor de zoektocht naar een leuk cadeau (voor jezelf *knipoog*). Loco Lama.

♥ Marloes