Nederland, Arnhem5 oktober 2017, door Maartje

Loft Hotel Arnhem

Nederland, Arnhem, 5 oktober 2017, door Maartje

Loft Hotel Arnhem

Loft? Loft? Waar ken je die naam nu ook alweer van. Weten we: van de gelijknamige concept stores in Arnhem, Zwolle en Apeldoorn. Stuk voor stuk ruime winkels waar alles overheersend wit en grijs is, en waar je kleding, boeken, spullen voor in je huis (stoelen, tafels en giga-banken maar ook kleine prullen - er is zelfs verf) of voor op en aan je lijf kunt scoren. Net als spullen voor jezelf of voor je mini en spullen om cadeau te doen. Alles hebberigmakend sereen en mooi. Dat is Loft.

Barts-Boekje- Loft Hotel 2

Goed, een aanrader dus, en nog wel in drie steden. Maar het kan dus nog beter: als je zoveel moois om je heen hebt om je huis mee te vullen, waarom zou je er dan niet tussen gaan slapen? Zo moeten de mensen van Loft ook gedacht hebben want ze zochten, en vonden met veel succes, een pracht van een pand in Arnhem waarin ze twee meer dan stijlvolle suites inrichten met - uiteraard - enkel en alleen hun eigen waar. En die zijn nu, oktober 2017, te huur onder de noemer LOFT HOTEL. In een voormalige dansstudio (licht licht licht! zo mooi) kwam het Loft Hotel, midden in de binnenstad van Arnhem. Prachtig werd het, kijk maar.

Barts-Boekje- Loft Hotel 3

Twee appartementen zijn er, die voor het gemak gewoon appartement 1 en appartement 2 werden genoemd. Ieder op een eigen verdieping. Er zijn apenlampen en er hangen apenkooi-ringen (an het apenkooien dat je vroeger bij de gym deed) boven het bed. In de badkamer staan spullen van The Gift Label uit Amsterdam, er liggen stapels salontafelboeken in de categorie Kinfolk en slapen doe je op een cocomat boxspring bed, altijd een goed teken.

Barts-Boekje- Loft Hotel 1

Appartement 1 op de eerste verdieping is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kids waarvan er eentje wel onder de 3 jaar moet zijn, anders past het bedje niet meer. Maar liefst 85 vierkante meter is het appartement, maar het kan nog groter: appartement 2 op de tweede etage telt namelijk 150 m2 (!). Hier kun je met vier volwassenen terecht, en eventueel een paar kids. Fijn ook: binnen het appartement zijn twee aparte slaapkamers. Wel zo fijn. Ook fijn, hoewel absoluut geen verrassing: alles wat je ziet is te koop. LOFT HOTEL