Spanje, Ibiza30 september 2020, door Barts Boekje

Magical Ibiza Retreat met Afke Reijenga van 18 t/m 24 oktober 2020

Spanje, Ibiza, 30 september 2020, door Barts Boekje

Magical Ibiza Retreat met Afke Reijenga van 18 t/m 24 oktober 2020

Het zijn roerige tijden maar wie het dezer dagen aandurft om af te reizen naar ‘The white isle’ zal beloond worden met lege stranden, een zee - azuurblauwer en helderder dan ooit - en een lokale bevolking die je met open armen ontvangt. Als je daarnaast ook nog eens op zoek bent naar een flinke dosis selfcare en een goeie portie spirituele verdieping weten wij bij wie je moet wezen: Afke Reijenga is your woman.

 

Magical Ibiza Retreat

Magical Ibiza Retreat

Wij hadden deze zomer al een klein voorproefje tijdens een magisch yoga weekend bij De Hoorneboeg in Hilversum, eveneens door Afke georganiseerd. Naast yoga en een overdaad aan vegan biologische goddelijkheid van Puur koken met passie zat dit weekend boordevol inspirerende sessies. Zo dansten we ons wakker met de zogeheten Shiva en Shakti dans (een combinatie van yoga en Tai-Chi), nadat we in alle stilte voor dag en dauw over de adembenemende paarse hei wandelden. In de middag volgde er een intense ademhaling sessie die eenieder in hogere sferen deed verkeren. Waren je sferen nog niet hoog genoeg, was daar Roos Ebbeling, Queen of de helende massage. Na 2 dagen kwamen wij opgeladen, herboren en zo goed als nieuw terug.

Kun je nagaan wat het met je doet als je een hele week van al deze pure magie mag genieten. Want Afke gaat ongetwijfeld ook hier op Ibiza de ultieme combinatie van ontspanning, diepgang, verbinding en chillheid voor je samenstellen, met een uiterst zorgvuldig geselecteerd topteam in haar kielzog. Gooi daar een sausje zon, zee en zand overheen en jij wil nooit meer naar huis.

 

Het kan ook dichter bij huis

Het kan ook dichter bij huis

Mocht je het toch liever nog even wat dichter bij huis zoeken, dan heeft Afke ook in Nederland van alles op haar programma staan. Zo geeft zij in Amsterdam bij De Nieuwe Yogaschool yogalessen en women cirkles. Ook organiseert zij regelmatig verschillende workshops en retreats door heel Nederland. Denk aan Juice Clean of Yoga weken, maar voor wie de grenzen wat meer durft op te zoeken, kun je bij haar eveneens terecht voor een tantra weekend of truffel (plant medicijn) ceremonie. Minstens zo avontuurlijk klinkt haar 11-daagse mystieke pelgrimstocht naar India, waarbij je verschillende magische plekken in het land aandoet. Deze laatste staat hoog op onze wishlist, dus sooner or later ongetwijfeld meer hierover. Voor nu: See you on Ibizia!