Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 15-04-2019
  • Amsterdam, Eten & drinken, Nieuw

Toscanini om af te halen: Magnani Amsterdam

Toscanini om af te halen: Magnani Amsterdam

De een is goed in het een, de ander in het ander. Ik kan goed eten maar koken mag ik graag aan een ander overlaten - quelle surprise.

Dikke hoera dus als er weer een fijne afhaal de deuren opent, en we juichen nog net iets harder wanneer het een afhaalrestaurant met bewezen diensten is. In dit geval hebben we het over Toscanini, je weet wel, de meest bejubelde Italiaan van Amsterdam. Welnu: de eigenaren van de zaak openden pal naast de deur een afhaalrestaurant: Magnani Amsterdam. Hiephoi.

Magnani Amsterdam

Ruchtbaarheid hebben de mensen van Toscanini nog niet aan de opening van hun to go (en een beetje 'to stay' is de plek trouwens binnenkort ook: op een kleine vide staan wat knusse tafels klaar) gegeven maar zodat de testfase voorbij is, word de opening vast groots gevierd. Toch? Wij klopten in elk geval al aan voor verrukkelijke ravioli. Dagvers, uiteraard, en dezelfde die in het restaurant geserveerd wordt. Ricotta met doperwten en Ricotta met kalfsvlees hadden we. Een paar blaadjes salie kregen we er bij, en idiot proof uitleg over hoe we de pasta thuis zo perfect mogelijk op tafel kregen (water zo zout als soep aan de kook brengen, pasta zes minuten koken, boter met salie in een pan smelten, wat kookwater erbij, pasta erin en nog even doorroeren). Of het lekker was? We gingen in dezelfde week nog twee keer. Overigens wordt er binnenkort ook glutenvrij brood verkocht (van Mama Madina) en staan er nu al olijven, olijfolie, wijnen en pastasausen in de rekken.